Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Víťaz Eurovízie z 2009: Šmajdovi drží palce a dáva mu cenné rady!

Alexander Rybak a Max Jason Mai (Miro Šmajda) Zobraziť galériu (10)
Alexander Rybak a Max Jason Mai (Miro Šmajda)

BAKU – Pozornosť celej hudobnej Európy sa v týchto dňoch sústreďuje do azerbajdžanského Baku, kde od utorka 22. mája prebieha 57. ročník autorskej piesňovej súťaže Eurovision Song Contest 2012. Známa je už aj prvá desiatka finalistov, ktorá postúpila z utorka (22.5.), prvého semifinálového večera.

Zhodou okolností má Alexander Rybak šatňu hneď vedľa slovenskej výpravy. Keď chalani trénovali, otvorili sa počas skúšky dvere šatne a dnu vošiel víťaz Eurovízie 2009 Alexander Rybak. Bez huslí, ale s obrovským úsmevom.

„Milujem rokenrol!“ usmieval sa Rybak, ktorý s našim Maxom Jasonom prehodil niekoľko slov. Recept na eurovízne víťazstvo prezradiť nechcel, dal však Maxovi radu pred semifinálovým kolom. „Musíš sa dobre vyspať, to je pre hlasivky veľmi dôležité,“ radil Rybak Maxovi. „Samozrejme, že som ťa v Moskve sledoval a možno ťa vezmem do kapely, husle sa do rokenrolu celkom hodia,“ dal Max Jason ponuku Rybakovi. Uvidíme, čo sa z tohto spojenia napokon vykľuje. Jedno je isté, Rybak nám v semifinále drží palce! Informáciu, priamo z azerbajdžanského Baku, zaslal moderátor televíznych prenosov Eurosongu 2012 Roman Bomboš.

Ďalšie články:

Eurovízia: Najväčšou favoritkou súťaže je speváčka Loreen zo Švédska

Max Jason Mai: "Po hokejistoch chceme byť vo finále aj my!"

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu