Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Miro, toto už preháňaš: Šmajda ukázal na Eurovízii holý zadok!

Miro Šmajda a jeho nohavice prekliato nízko. Blondiak ukázal obnažený zadok. Zobraziť galériu (11)
Miro Šmajda a jeho nohavice prekliato nízko. Blondiak ukázal obnažený zadok.

BAKU - Jednoznačne sa zviditeľní! Tento rok nás na Eurovision Song Contest reprezentuje Miro Šmajda (23) pod pseudonymom Max Jason Mai. Spomedzi ostatných súťažiacich vytŕča z radu tým, že sa predstaví zrejme tou najtvrdšou skladbou, aká sa dá v tomto ročníku počuť. Na včerajšej skúške však zaujal aj niečím iným. Podarilo sa mu totiž do kamier vytŕčať obnažený zadok!

Prvý trapas! Miro Šmajda je už od čias Česko Slovenskej SuperStar povestný svojským imidžom. Pred Eurovíziou sa ešte pustil do cvičenia, vypracované telo preto odhaľuje s oveľa väčšou radosťou. V nedeľu však počas generálky ukázal trochu viac, než pôvodne zamýšľal.

„Max si vzal koženú bundu, spod ktorej odhaľuje diváčkam svoje vypracované brušné svaly,” okomentovala jeho skúšobné vystúpenie fanúšikovská stránka Eurovízie. To však nebolo všetko, čo blondiak predviedol. Obliekol si totiž nohavice, ktoré na ňom viseli „proklatě” nízko. Až sa zdalo, že mu môžu každú chvíľu spadnúť.

Miro nakoniec nahý na pódiu nezostal, aj tak ale nezakryl všetko, čo podľa pravidiel slušnosti má byť schované. Počas predvádzania svojho čísla sa totiž niekoľkokrát otočil kamere chrbtom. A tá zachytila jeho odhalené pozadie! Miro, toto už fanúšičky asi vidieť nepotrebujú... Snáď si vo štvrtkovom semifinále náš reprezentant podobnú hanbu neurobí.

Prečítajte si exkluzívny rozhovor - Max Jason Mai: "Po hokejistoch chceme byť vo finále aj my!"

VIDEO: Nedeľná eurovízna skúška Mira Šmajdu alias Maxa Jasona Maia

Smajda

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu