Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hargašová mimo obrazovky: Uslzená na módnej šou!

Jarmila Lajčáková-Hargašová mala počas prehliadky v očiach slzy. Zobraziť galériu (7)
Jarmila Lajčáková-Hargašová mala počas prehliadky v očiach slzy.

BRATISLAVA – Na včerajšej jubilejnej módnej prehliadke návrhárky Lýdie Eckhardt (50) sa stretli viaceré známe tváre. Šou si nenechala ujsť ani známa moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová (45). Tá sa dostavila v krásnej róbe, no nám prezradila, že momentálne holduje prevažne teplákom. Dozvedeli sme sa aj to, prečo prišla na akciu uslzená.

Na móle sa predvádzali sexi modelky v nádherných modeloch a v prvom rade netradične sedela moderátorka Jarmila Hargašová. Tá si mohla konečne vychutnať šou z pohľadu diváka, pretože ju predtým väčšinou moderovala. „Tento raz sa mi jej kolekcia páčila výnimočne. Po dlhých rokoch moderovania týchto prehliadok som všetko vídavala iba zo zákulisia. Ten zážitok nikdy nebol taký úžasný. Konečne som si to mohla vychutnať v hľadisku a to bolo pre mňa fantastické,“ vyjadrila sa nadšene.

Galéria: Fotoreportáž z módnej šou

Prezradila nám však, že jej účasť na tomto podujatí sa spájala aj s drobným problémom. Jarmila totiž prišla na včerajšiu prehliadku uslzená, pretože po dlhšej dobe sa musela popasovať so šminkami. „Po dlhom čase som sa dnes nalíčila, takže mi slzia oči,“ priznala s úsmevom.

Známa moderátorka totiž momentálne býva s manželom  Miroslavom Lajčákom v Bruseli. Už dlhšie sa neobjavuje na obraze a mejkap nepoužíva tak často. A keďže jej hlavnou náplňou je teraz starostlivosť o deti a o rodinu, v obliekaní uprednostňuje pohodlné tepláky.

Spoločenský outfit prevetrávala po dlhšom období. „Dlhé šaty a róby považujem za montérky, pretože to mi pripomína prácu. Džínsy a tričká mi pripomínajú oddych, takže tie vždy uprednostňujem,“ vyzradila Hargašová.

Ale predsa existuje niečo, na  čo má moderátorka slabosť! A to sú topánky, ktoré by mali byť pohodlné a nemali by tlačiť. „Topánky sú istým spôsobom taký šperk, ktorý dotvorí oblečenie,“ ukončila tému plavovláska.

Prehliadku Lýdie Eckhardt si môžete pozrieť aj TU.
 

VIDEO: Rozhovor s Jarmilou Lajčákovou-Hargašovou.

Hargasova

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu