Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Manželia Lajčákovci v spoločnosti: Láska ako z rozprávky!

Minister s manželkou na seba hádzali zamilované pohľady Zobraziť galériu (6)
Minister s manželkou na seba hádzali zamilované pohľady (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – To je láska! Minister zahraničných vecí je príkladný manžel a svoju polovičku zobral so sebou na spoločensko-športové podujatie, ktoré organizovalo ministerstvo zahraničných vecí. Obaja manželia žiarili šťastím a hádzali na seba zamilované pohľady!

Párik ako z rozprávky. Minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák a jeho manželka Jarmila Hargašová Lajčáková sa opäť ukázali spolu na verejnosti. To, že láska kvitne v každom veku bolo vidieť aj na tomto páriku. Počas tenisového zápasu diplomatov, ktorý sa konal tento víkend pod záštitou ministerstva zahraničných vecí, na seba hádzali zamilované pohľady ako čerstvo zaľúbená dvojica. Manželom Lajčákovým to na tenisovom podujatí skutočne pristalo. Obaja prišli nahodení v štýle športovej elegancie.

Takto krásne sa Jarmila Hargašová Lajčáková usmieva na svojho manžela
Zobraziť galériu (6)
Takto krásne sa Jarmila Hargašová Lajčáková usmieva na svojho manžela  (Zdroj: Jan Zemiar)

Diplomatický tenisový turnaj organizuje každý rok ministerstvo a zúčastňuje sa na ňom okolo 70 diplomatov. „Toto obľúbené športovo-spoločenské podujatie zaznamenáva každý rok čoraz väčší záujem a má dôležité miesto v kalendári športovej jesene. Okrem merania si síl na dvorcoch dáva aj priestor na utuženie a posilnenie vzájomných vzťahov, kontaktov a priateľstiev medzi zástupcami jednotlivých krajín,“ povedal šéf rezortu Lajčák. Neostalo len pri slovách. Minister si so svojimi kolegami zahral štvorhru.

Minister Lajčák sa predviedol ako vynikajúci tenista
Zobraziť galériu (6)
Minister Lajčák sa predviedol ako vynikajúci tenista  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu