Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z Hargašovej dcéry sexi kočka: Pozrite, ako rastie do krásy!

Vanesa, dcéra moderátorky Jarmily Lajčákovej-Hargašovej, rastie do krásy. Zobraziť galériu (5)
Vanesa, dcéra moderátorky Jarmily Lajčákovej-Hargašovej, rastie do krásy. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – To je ale kočka! Moderátorka verejnoprávnej televízie Jarmila Lajčáková-Hargašová (46) sa na nedávnej módnej šou objavila po boku svojich dvoch dcér. Ako vidno, obe dievčatá rastú do krásy. Najmä staršia Vanesa (20) pútala pozornosť všetkých prítomných. Viacerí hostia sa zhodli na tom, že z malého dievčatka vyrástla sexi slečna.

Moderátorka verejnoprávnej televízie Jarmila Lajčáková-Hargašová musí byť na svoje dcérky naozaj pyšná. Každým rokom sú totiž krajšie a krajšie. Svedčí o tom aj fotografia z nedávnej módnej prehliadky, na ktorej sa objavili obe dievčatá po boku svojej mamy.

Pozornosť prítomných hostí pútala najmä staršia z dcér - Vanesa. Vyrástla z nej totiž pekná mladá žena, ktorá by sa pokojne mohla živiť ako manekýnka. Jej známa mama však takúto možnosť nepripúšťa.  „Vanesu modeling nikdy nelákal. Keď bola malá, tak za čokoládu zopárkrát predvádzala detskú módu. No keďže som už moderovala nejednu módnu šou a ona chodila so mnou, mala možnosť vidieť aj odvrátenú stranu tejto práce,“ povedala pre topky.sk Jarmila Lajčáková-Hargašová. Zároveň na dcéru prezradila, že viac ako chodenie po móle ju baví psychológia, ktorú momentálne študuje.

Jarmila Lajčáková-Hargašová (vpravo) sa v spoločnosti objavila po boku svojich dcér Vanesy (vľavo) a Lary (v strede).
Zobraziť galériu (5)
Jarmila Lajčáková-Hargašová (vpravo) sa v spoločnosti objavila po boku svojich dcér Vanesy (vľavo) a Lary (v strede).  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu