Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prichytená Kirschner: Rozbieha hereckú kariéru?!

Jana Kirschner prišla vysmiata do bratislavských ateliérov. Zobraziť galériu (4)
Jana Kirschner prišla vysmiata do bratislavských ateliérov.

BRATISLAVA - Jana Kirschner (33) už dlhšiu dobu žije striedavo na Slovensku a v Anglicku. Už nejaký čas sa opäť pohybuje po Bratislave, kde má pracovné povinnosti. Topky.sk ju dokonca prichytili pri vstupe do filmových ateliérov. Brunetka vstupovala do štúdia, kde sa nakrúca jeden zo slovenských seriálov. Žeby sa mamička a speváčka chcela stať ešte aj herečkou?!

Skúša inú profesiu? Jana Kirschner sa momentálne nachádza na Slovensku, kde fotila kampaň k pochodu proti rakovine prsníka. A zdá sa, že toho chce na rodnej hrude stihnúť naozaj dosť, kým opäť vycestuje do Anglicka. Nám sa totiž podarilo speváčku prichytiť pri ďalšej pracovnej schôdzke.

Brunetku sme ale zastihli na pomerne netradičnom mieste. S úsmevom práve vchádzala do filmových ateliérov. Ako sa nám podarilo zistiť, v týchto štúdiách sa práve nakrúca seriál Druhý dych. Zisťovali sme preto, či Jana pripravuje prekvapenie a mieni si skúsiť aj herecký chlebíček.

„Jana Kirchner nakrúcala rozhovor s Barborou Rakovskou, ktorý diváci uvidia v hudobnej relácii VOYO Music už budúci pondelok večer,“ povedal nám k tomu PR manažér Markízy Branislav Šanta. Vyzerá to teda tak, že k úlohe speváčky a mamičky malej Matildy si Kirschner už žiadnu ďalšiu rolu pribrať nemieni. Aspoň zatiaľ.

Prečítajte si viac o hudobnej kariére Jany Kirschner

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu