Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jana Kirschner žiari šťastím: Pozrite, čo s ňou spravilo materstvo!

Speváčka Jana Kirschner žiari spokojnosťou. Jedným z hlavných dôvodov je dcérka Matilda. Zobraziť galériu (6)
Speváčka Jana Kirschner žiari spokojnosťou. Jedným z hlavných dôvodov je dcérka Matilda.

BRATISLAVA – Rozdávala úsmevy na všetky strany! Speváčka Jana Kirschner (34) sa už dlhší čas zdržiava v zahraničí, no pri každej možnej príležitosti sa na Slovensko rada vracia. Hudobníčku sme pred pár dňami stretli na spoločenskom podujatí, ktoré svojou prítomnosťou priam rozžiarila. Mladá mamička nám v rozhovore prezradila, že hlavným dôvodom jej radosti je dvojročná dcérka Matilda.

Spokojná a šťastná! Väčšina žien sa zhodne na tom, že rola matky je síce náročná, ale veľmi krásna. Zástankyňou tohto tvrdenia je aj speváčka Jana Kirschner, ktorá má so svojím partnerom Eddiem Stevensom dvojročnú dcérku Matildu. Tmavovlásku sme nedávno stretli v spoločnosti a pri pohľade na ňu bolo viditeľné, že si materstvo naplno užíva.

Jana sa v rozhovore netajila tým, že sa jej život príchodom dcérky veľmi zmenil. „Človek naozaj dlho rozmýšľa, aký je zmysel toho všetkého. Či to, čo robím, je užitočné, či to niekomu prináša radosť. A zrazu sa stane taká vec, že človek je na svete pre niekoho a musí sa o neho starať, pretože ten niekto ho potrebuje. Takže všetky problémy odídu. Vrelo to odporúčam,“ okomentovala speváčka s nežnosťou v hlase svoju rodičovskú úlohu.

Nás tiež zaujímalo, či spoločne s partnerom plánujú Matilde v blízkej dobe zaobstarať bračeka alebo sestričku. „Júj. Zatiaľ si myslím, že aj to jedno dieťa je veľká zodpovednosť a kopec práce. Keby sa to však stalo, ja sa tomu brániť nebudem. Ale zatiaľ neplánujeme,“ reagovala na našu otázku rodáčka z Martina, ktorá sa príliš nehrnie ani do svadby. Chcete poznať dôvod, prečo Jana zatiaľ netúži byť nevestou? Pozrite si priložený rozhovor.

Sledujte Topky TV: Rozhovor so speváčkou Janou Kirschner.

Rozhovor s Janou Kirschner.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu