Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kmotríkovej rafinovaný top: Dráždivá Adriana za 1 000 €!

Adriana Kmotríková zvolila šaty s rafinovaným vrškom. Zobraziť galériu (10)
Adriana Kmotríková zvolila šaty s rafinovaným vrškom.

BRATISLAVA - Vie, ako zaujať! Adriana Kmotríková (41) sa na stredajšej charitatívnej akcii objavila v zaujímavých šatách. Ružovo-čierna kombinácia pripútavala pohľady hlavne do oblasti hrudníka. Luxusný outfit z dielne prestížnej módnej značky totiž návrhár vybavil sexi prestrihmi, ktoré moderátorkiným prednostiam opticky pridávali na objeme. Podľa našich informácií vysolila plavovláska za túto parádu zhruba 1 000 eur.

Keďže Adriana Kmotríková núdzou netrpí, rozhodla sa pomáhať tým, ktorí to majú v živote ťažšie. Preto nás neprekvapilo, keď sme ju predvčerom stretli na charitatívnej akcii v centre hlavného mesta. Na podujatie sa tvár televízie Joj patrične vyfintila. Zvolila exkluzívny kúsok z dielne prestížnej módnej značky.

Podľa našich informácií stál jej outfit okolo 1 000 eur. Cena však nebola tým jediným, čo na plavovláskinom oblečení pútalo pozornosť. Obdarená moderátorka totiž zvolila model s takým vrškom, ktorý jej hrudník opticky ešte zväčšoval.

Zboku dokonca odhaľovala vďaka prestrihom aj krivku svojich pŕs. Napriek tomu si ona sama nemyslí, že jej oblečenie bolo prvoplánovo dráždivé. „Nie je to až také vyzývavé, sú to normálne šaty,” povedala nám k tejto téme Kmotríková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu