Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vyzývavá Marešova milenka: V šatách po Kmotríkovej za 1000 €!

Petra Faltýnová po boku Leoša Mareša predviedla šaty, aké už mala na sebe Adriana Kmotríková. Zobraziť galériu (24)
Petra Faltýnová po boku Leoša Mareša predviedla šaty, aké už mala na sebe Adriana Kmotríková.

PRAHA - Z jedných šiat do druhých! Na včerajšom finále Elite Model Look nechýbala ani partnerka moderátora Leoša Mareša (36) - modelka Petra Faltýnová (34). Tá počas večera vystriedala dva modely. A hoci ten druhý vyzeral originálne, na česko-slovenskej scéne premiéru nemal. Vyzývavý outfit totiž už v spoločnosti vyvetrala jojkárka Adriana Kmotríková (41).

Veľmi originálne sa nepredviedla! Stredajšie vyhlasovanie najkrajších modeliek Českej a Slovenskej republiky moderoval Leoš Mareš. Na akcii preto nechýbala ani jeho partnerka Petra Faltýnová. Modelka prišla v bielych šatách antického strihu, ktoré ale dosť zakrývali jej skvelú postavu.

Na párty po galavečere sa tmavovláska prezliekla, ale opäť veľkú dieru do sveta neurobila. Vybrala si totiž šaty, ktoré sme už v spoločnosti videli. Ešte v apríli sa totiž v outfite so zaujímavo riešeným dekoltom predviedla moderátorka Adriana Kmotríková. A tak, hoci Faltýnová vyhodila za šaty 1000 eur, originálna v nich nebola.

Elite Model Look 2012

Finále sa konalo v Španielskej sále na Pražskom hrade. Súťažiace sa na záver večera predviedli v modeloch svetoznámej návrhárky Vivienne Westwood. Ako každý rok, aj teraz mala modelingová súťaž dve víťazky. Zo slovenskej osmičky porotu najviac zaujala Silvia Jagošová (14), za Českú republiku titul získala Adéla Martýnková (16). Obe budú reprezentovať svoje krajiny na svetovom finále, ktoré sa uskutoční v Šanghaji. Zúčastnia sa na ňom víťazky z viac ako 60 krajín.

Vizitka Silvie Jagošovej, ktorá sa stala slovenskou víťazkou.
Zobraziť galériu (24)
Vizitka Silvie Jagošovej, ktorá sa stala slovenskou víťazkou.

Vititka Adély Martýnkovej - českej víťazky Elite Model Look 2012.
Zobraziť galériu (24)
Vititka Adély Martýnkovej - českej víťazky Elite Model Look 2012.

Viac z finále Schwarzkopf Elite Model Look 2012

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu