Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Markíza šokuje: Nový turecký seriál so Šeherezádou a Onurom!

Televízia Markíza pripravuje seriál, v ktorom si opäť zahrajú predstavitelia Onura a Šeherezády. Zobraziť galériu (6)
Televízia Markíza pripravuje seriál, v ktorom si opäť zahrajú predstavitelia Onura a Šeherezády. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Vracajú sa! Po obrovskom diváckom úspechu telenovely Tisíc a jedna noc dostanú jej ústrední predstavitelia opäť priestor na obrazovkách. Televízia Markíza už čoskoro spustí seriál s hercami, ktorí stvárňovali Šeherezádu a Onura. Dočká sa obľúbený pár rovnako pozitívneho ohlasu?

Zamilovali si ich! Turecký manželský pár Halit Ergenç a Bergüzar Korel sa vďaka Tisíc a jednej noci dočkali u slovenských divákov úspechu, o akom sa im ani nesnívalo. Dôkazom môže byť nielen vysoká sledovanosť, ale aj ich účasť na tohtoročnom Dni otvorených dverí televízie Markíza. Tam vyvolali exotickí manželia hotový ošiaľ.

Na mimoriadny divácky záujem o spomínaných tureckých hercov vedenie komerčnej televízie stavilo aj pri spustení nového projektu rovnakej produkcie. Markíza uvedie štyri dni pred Vianocami seriál s názvom Sultán. V hlavnej úlohe sa už opäť predstaví Halit Ergenç ako Sulejman I., chýbať však nebude ani jeho oficiálna partnerka zo súkromného života. Čiernovláska, ktorú poznáme ako Šeherezádu, si strihne rolu krásnej vdovy.

Ako prezrádza už samotný názov, dej seriálu sa bude odvíjať na historickom pozadí. Prvú časť príbehu o láske, intrigách a svojskej hierarchii si podľa našich zistení diváci budú môcť pozrieť 20. decembra. Sultán sa o divácku priazeň bude uchádzať v hlavnom vysielacom čase, a to až trikrát do týždňa – od utorka do štvrtka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu