Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sultán a Šeherezáda: Do filmu navliekli už aj syna!

Bergüzar a Halit v seriáli prepožičali svojho syna Aliho inej žene. Zobraziť galériu (7)
Bergüzar a Halit v seriáli prepožičali svojho syna Aliho inej žene.

TURECKO - Prekvapenie! Bergüzar Korel (29) a Halit Ergenç (41) sa vždy snažili strážiť si svoje súkromie. A hlavne svojho syna. Kvôli malému Alimu (2) sa tmavovláska dokonca vzdala veľkých filmovačiek. Najnovšie však na obrazovkách uvidia diváci práve potomka slávnej tureckej dvojice. Rodičia mu totiž zabezpečili účinkovanie vo výpravnom seriáli.

Nakrúca celá rodina! Šeherezáda Bergüzar Korel a Sultán Halit Ergenç si už otestovali, či ich syn zdedil umelecké gény. Obidvaja totiž pochádzajú z hereckých rodín a je možné, že túto profesiu si neskôr zvolí aj malý Ali. A tak ho rodičia zapojili do spoločného projektu.

Vo veľkolepom seriáli Sultán stvárňuje Halit hlavnú postavu, jeho manželka si zahrala len drobnú rolu. Práve kvôli potomkovi odmieta väčšie úlohy. „Syn si vyžaduje maximálnu pozornosť. Nedokážem sa učiť texty, takže momentálne vidím svoje účinkovanie v televízii ešte v nedohľadne,“ povedala médiám pred rokom.

Keď však už kývla na malé účinkovanie v novom seriáli, chcela mať Bergüzar Aliho čo najviac pri sebe. A tak sa stalo, že sa pred kamerou ocitol aj on. Zaujímavé je, že v nakrútených scénach ho musí jeho seriálová matka chrániť práve pred sultánovými vojakmi. Diváci televízie DOMA budú môcť vidieť syna hereckej dvojice už dnes večer v 21. epizóde seriálu Sultán.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu