Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská herečka v Sultánovi: Táto fešanda bude zvádzať Halita!

Slovenka Michaela si zahrala v tureckom seriáli Sultán. Jej výkon si budú môcť pozrieť diváci dnes večer na televízii Doma. Zobraziť galériu (4)
Slovenka Michaela si zahrala v tureckom seriáli Sultán. Jej výkon si budú môcť pozrieť diváci dnes večer na televízii Doma. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Hoci je u nás neznáma, v Turecku sa jej podarilo preraziť v seriáli Sultán. Reč je o slovenskej herečke Michaele Földiovej, ktorá sa pokúsi svojim pôvabom zviesť hlavného hrdinu Halita Ergenca, známeho aj zo Šeherezády. Čo naňho prezradila rodáčka zo Šale a ako sa jej podarilo získať rolu?

U nás neznáma tvár, no v krajine tisíc a jednej nocí zahviezdila v úspešnom seriáli Sultán. Podstatnú úlohu vo filmovom úspechu Michaely Földiovej zohrala jej sestra, ktorá sa v Turecku venovala modelingu. Využila totiž svoje kontakty, vďaka ktorým pootvorila sympatickej ryšavke dvere do tohto biznisu. Prišli fotenia, prehliadky a nakoniec aj prvé nakrúcanie, z ktorého bola mladá Slovenka doslova ohromená.

Samotnému angažmán v Sultánovi však predchádzala príhoda ako vystrihnutá z filmu. Michaela sa totiž chystala odsťahovať z Turecka späť na Slovensko, no plány s návratom jej v poslednej chvíli „prekazil“ jej manažér. Oznámil jej radostnú správu. A to, že získala seriálovú úlohu v Sultánovi po boku herca Halita Ergenca, ktorého mnohí poznajú ako Onura zo známej Šeherezády. „Na začiatku som mala veľký problém naučiť sa scenár po turecky, ale moja sestra a  švagor mi veľmi pomohli. Učili ma vyslovovať slovko po slovku,“  prezradila rodáčka zo Šale, ktorá v seriáli stvárňuje konkubínu.

Michaela však nie je nadšená len z filmovej práce, ale aj zo samotného Halita. „Je to jeden príjemný, sympatický a hlavne veľmi inteligentný muž a herec. Nakrúcalo sa mi veľmi dobre, nakoľko celý tím je skupina úžasných a milých ľudí. Môžem povedať, že je to jeden z najprofesionálnejších hercov, s ktorými som mala možnosť pracovať,“  povedala na adresu svojho kolegu.

Paradoxné je, že mladá herečka skúšala šťastie aj na Slovensku, keď bojovala o post moderátorky do Talentmánie. Vo svojej rodnej vlasti vtedy neuspela.  Aký herecký výkon podala Földiová v Sultánovi si môžu televízni diváci pozrieť už dnes večer v televízii Doma. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu