Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Opitá ukázala na farme prsia: Teraz sa prepadáva od hanby!

Veronika ponúkla Marekovi striptíz. Zobraziť galériu (9)
Veronika ponúkla Marekovi striptíz.

BRATISLAVA/JAKUBOVANY - Bojujú ako dračice! Na Marekovej (33) farme bolo poriadne horúco. Vo včerajšej časti vytiahla hokejová rozhodkyňa Veronika ženské zbrane. A to doslova. Hospodárovi urobila striptíz so všetkým, čo k tomu patrí. K odvahe jej dopomohlo niekoľko pohárikov alkoholu. Ako však s odstupom času pre topky.sk priznala, svoje konanie ľutuje.

Toto asi nečakal! Marek dal v jeden večer svojim ženám na statku pomerne jednoduchú úlohu. Mali si pre neho vymyslieť nejaký program a zabaviť ho. Vydajachtivé slečny to však poňali svojsky. Každá si chcela uchmatnúť farmára iba pre seba. Najviac zatlačili na pílu Veronika a Jana.

Spomínaná červenovláska išla naozaj tvrdo za svojím. Bez ohľadu na to, že v miestnosti nebola s Marekom sama, začala sa vyzliekať. Statkárovi vopchala pred oči obnažené prsia. A ihneď sa s ním začala bozkávať. 

Veroniky sme sa preto spýtali, čo ju k takému odvážnemu kroku viedlo. Chcela si uistiť pozíciu, keďže sa na druhý deň malo vyraďovať? „Veľmi sa mi o tom nechce hovoriť,” znela jej bezprostredná reakcia, keď sme sa s ňou spojili. Nakoniec však prezradila, čo jej dodalo odvahu urobiť pred kamerami striptíz. „Čo-to sa popilo, svoju úlohu zohral aj alkohol,” prezradila úprimne hokejová rozhodkyňa.

Z jej slov vyplýva, že po triezvom zvážení svojho činu už nebola odvážnym nápadom taká nadšená. Dokonca sa zdá, že sa za to hanbí, čo nám v podstate aj potvrdila. „S odstupom času je mi to ľúto, neurobila by som to znovu,” priznala Veronika. Kto Mareka najviac zaujal? Koho nakoniec poslal domov? To uvidíte už budúci týždeň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu