Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nečakaný zvrat na farme: Zhnusila sa mu kvôli sexu!

Kristína si vymyslela, že sa s Tomášom intímne zblížili. Zobraziť galériu (8)
Kristína si vymyslela, že sa s Tomášom intímne zblížili.

SIHLA – Bola favoritkou, teraz mu leží v žalúdku! Študentka Kristína (18) bojuje o farmára Tomáša (23) ako taká levica. O ich rodiacej sa láske vôbec nepochybovala, keďže si sladké bozky mladého hospodára užívala už v prvej epizóde jojkárskej šou. Netrvalo ale dlho a vzájomné sympatie sa razom zmenili na odpor.

Pohnojila to! Hoci sa na statku mladého Tomáša javila Kristína ako jasná favoritka, situácia sa momentálne zmenila. Zamilovaná brunetka totiž doplatila na fámy, ktoré si vymyslela s úmyslom odstaviť konkurenciu. Súperke Petre totiž povedala, že mala s Tomášom sex. Svojím tvrdením sa jej však podarilo len jediné – okrem blondínky poriadne naštvať aj mladého farmára!

Ten dá preto brunetke svoj odpor pocítiť už v dnešnom zostrihu. Dokonca prekvapivo k sebe bližšie pustí súťažiacu Petru, ktorá ho už dlhé roky tajne miluje. Susedka si tak bude môcť naplno vychutnať telo mladého farmára, ktorému urobí masáž.

Hospodára sme sa opýtali, či spomínané klamstvo jeho vzťah voči Kristíne nejako ovplyvnilo. „Určite áno. Úplne si to zhoršila, skončil som s ňou. Nemám rád, keď si niekto vymýšľa takéto hlúposti,“ povedal nám k tomu rozhorčený Tomáš. Na otázku, či by sa na intímnosti s Kristínou predsa len nedal nahovoriť, razantne reagoval slovami: „Nie, nie, v žiadnom prípade.“

V dnešnej časti jojkárskej šou bude celkovo poriadne dusno. Farmári si totiž spomedzi adeptiek na lásku musia vybrať jednu, ktorá ich statok opustí. V Tomášovom prípade je však už rozhodnuté. Jedna z jeho žien - Simona totiž odišla dobrovoľne. Tomáš preto bude musieť ďalej pretrpieť Kristíninu spoločnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu