Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Užil si s dvomi ženami naraz: Toto som nikdy nezažil, chvastá sa farmár Marek!

Farmár Marek to hrá na všetky strany. Zobraziť galériu (8)
Farmár Marek to hrá na všetky strany.

BRATISLAVA/ JAKUBOVANY – Zahráva sa s ich citmi! Súťažiaci Marek (33) z relácie Farmár hľadá ženu 2 pôsobí na prvý pohľad placho a neskúsene. Vo včerajšom zostrihu jojkárskej šou však viacerých prekvapil svojím správaním. Zo statkára sa totiž nečakane vykľul playboy, ktorý si bez okolkov vychutnával nežnosti hneď s dvomi dievčatami!

Neskúsený?! Marek z Jakubovian sa už pri vstupe do šou netajil tým, že posledných sedem rokov nemal žiadny vzťah. Zrejme aj preto sa snaží vytrieskať maximum z prítomnosti vydajachtivých žien na statku. Ako sa totiž včera mohli presvedčiť diváci jojkárskej relácie, mladík to rozohral na všetky strany.

Romantiku a nežné dotyky si v jeden deň užíval s dvoma súťažiacimi. Najskôr si vyšiel na prechádzku s hokejovou rozhodkyňou Veronikou, potom si vychutnával zmyselnú masáž od turistickej sprievodkyne Jany. S oboma dievčatami sa cmúľal ako tínedžer. Samozrejme, pred objektívmi kamier.

Keďže sa Marek nebránil nežnostiam a bozkom, chceli sme vedieť, či si myslí, že sa voči vydajachtivým slečnám zachoval férovo. „Bola to vlastne iniciatíva z ich strany. Ja som tomu nechával voľný priebeh,“ zbavoval sa farmár zodpovednosti za svoje konanie. „Sme dospelí ľudia, nerobili sme nič nemravné,“ dodal alibisticky.

Zaujímavé je, že dievčatá o sebe navzájom vedeli. „Vyzeralo to tak, že z Jankinej strany tam bola aj žiarlivosť,“ poznamenal na adresu brunetky, ktorá bola od začiatku súťaže jeho favoritkou. Na otázku, či si pozornosť farmárok užíval, reagoval slovami: „Nebudem klamať, bol to príjemný pocit. Predtým som takéto skúsenosti nemal.“  Čo si o Marekovom správaní myslíte vy? Zachoval sa voči dievčatám korektne?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu