Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vtieravá farmárka: Teror, alkohol a vulgarizmy!

Katkin dotieravý záujem bol Marekovi nepríjemný. Zobraziť galériu (6)
Katkin dotieravý záujem bol Marekovi nepríjemný.

BRATISLAVA/JAKUBOVANY - Nepríjemné prekvapenie! Farmár Marek (33) z Jakubovian zažil už v prvej zoznamovacej časti zopár nepríjemných chvíľ. Vyhodil totiž moletku Katku (18), ktorá to nevedela predýchať. Mladá cukrárka sa nakoniec rozhodla, že i napriek tomu sa na jeho statok vyberie. A tak po týždni terorizovania cez telefón mal zrazu východniar neodbytnú Prievidžanku nasáčkovanú vo svojom dome.

Nečakané! Marekovi zo šou Farmár hľadá ženu sa po privítaní vydajachtivých slečien splnil ten najhorší sen. Po Jane, Veronike a Lucii sa totiž na jeho farme objavil nevítaný hosť. Cukrárka, ktorá mu poriadne naložila už po svojom vyradení, si zmyslela, že sa vráti do hry.

„Katarína udržiavala s Marekom kontakt aj mimo televíznych kamier. Napokon sa sama rozhodla na jeho farmu osobne prísť a dodatočne sa pokúsiť presvedčiť ho, že by pre neho mohla byť tou pravou,” povedala nám k nečakanému zvratu PR manažérka Jojky Perla Vohráliková.

Moletka sa evidentne na statkára upla a naivne si myslela, že ešte má šancu. Vycestovala preto na východ, kde nepríjemne zaskočila Mareka aj jeho vybraté nápadníčky. Vysvitlo totiž, že za posledný týždeň jej mali naozaj plné zuby. „Keby si ma raz-dvakrát prezvonila, ale nie za hodinu 13-krát zavolať,” povedal jej znechutený farmár.

Okrem stovky zmeškaných hovorov sa však Katka prejavila aj inak. Veronike napísala množstvo vulgárnych správ. Tá na kameru prezradila len to publikovateľné. „Písala si, že sme chudery. Nie je ti to teraz trápne?” pýtala sa cukrárky, keď zisťovali dôvod jej návštevy.

Prievidžanka nepríjemné esemesky ospravedlňovala alkoholom. Vraj bola triezva len dva dni. Evidentne sa stále nezmierila s tým, že pozvanie na farmu nedostala, a preto celý týždeň popíjala a využívala mobil na terorizovanie Mareka a Veroniky.

Všetci sa preto snažili jej pobyt na statku čo najrýchlejšie ukončiť. Katka sa však tak ľahko vysáčkovať nedala. Ani po Marekových slovách, že s ňou nechce byť ani len kamarát, kotvy nezdvihla. Zasahovať teda musel štáb. Akými prostriedkami sa im podarilo dostať kučeravú bacuľku preč, nám však v Jojke neprezradili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu