Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rozboril po kolapse: Ďalšie nešťastie... Som idiot, vypomstilo sa mi to!

Vilo Rozboril sa opäť ocitol na pohotovosti. Tentokrát kvôli zlomenej nohe. Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril sa opäť ocitol na pohotovosti. Tentokrát kvôli zlomenej nohe.

BRATISLAVA - Smola sa mu lepí na päty! Moderátor Vilo Rozboril (44) sa len nedávno zotavil po kolapse, kedy mu organizmus počas nakrúcania relácie Modré z neba vypovedal poslušnosť, a už je na tom opäť zle. V sobotu večer sa nešťastne zranil. Skončil na pohotovosti so zlomenou nohou.

Preceňuje svoje sily! Moderátor obľúbenej relácie Modré z neba bude opäť musieť pobudnúť pár týždňov doma. Paradoxné je, že len čo sa Vilo Rozboril zotavil z nedávneho kolapsu, znovu je "pripútaný" k posteli. Tentokrát nemá problémy s mozgom, ale s nohou. Tú si zlomil v sobotu večer tak nešťastne, že nebude môcť minimálne tri týždne nakrúcať program o plnení snov. Moderátor sa o svoju smolu podelil aj s fanúšikmi na sociálnej sieti, kde si sypal popol na hlavu. 

„Ahojte. Moje meno je Vilo Rozboril a som úplný tĺk. Včera večer som si zlomil nohu. Lebo som idiot. Začal som po tom kolapse skoro robiť. Môj organizmus bol ešte vyslabnutý a vypomstilo sa mi to. Vyradený som tak na tri týždne. Pán Boh si povedal: Nespomalil si? Tak spomalíš teraz! Tak mi držte palce a nakopte ma do zadku,“ napísal v nedeľu zranený Rozboril.

Topky.sk sa s Vilom skontaktovali. Zisťovali sme detaily o jeho zranení. „V sobotu večer som spadol. Bola tma a v ceste na parkovisku jama. Mám to prasknuté v členku či čo. Takže také tri týždne o barlách a doma," povedal nám Rozboril, ktorého bolí každý pohyb.

V súvislosti s moderátorovou zlomenou nohou sme v Záhorskej Bystrici zisťovali, či bude ohrozená tvorba obľúbeného programu „Vzhľadom na to, že príbehy relácie sú nakrúcané v časovej rezerve, jej vysielanie nie je v tejto chvíli ohrozené. Diváci sa na Modré z neba môžu tešiť v stredu o 20:00 hod,“ povedala PR manažérka Markízy Miroslava Labašová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu