Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rozboril požiadal Ťapákovú o ruku: 1. apríl!

Zuzana Ťapáková a Vilo Rozboril Zobraziť galériu (8)
Zuzana Ťapáková a Vilo Rozboril

BRATISLAVA – Populárny slovenský moderátor Vilo Rozboril v nedeľu informoval, že požiadal svoju dlhoročnú partnerku, generálnu riaditeľku televízie Markíza, Zuzanu Ťapákovú o ruku. Ako nakoniec vysvitlo, išlo o prvoaprílový žart.

 „Priatelia, neviem, či je toto vhodné miesto, ale vari to napriek tomu, že ide o súkromnú vec, prijmete. Pred pol hodinou som tú, ktorá to so mnou ťahá už šiesty rok, požiadal o ruku. Odpoveď znela: áno. Svadbu plánujeme na druhú polovicu mája. Tak ja len dúfam, že Zuzana to 'áno' neoľutuje. Ja svoje rozhodnutie určite nie. Majte krásny večer. Ja ho mať budem. VR,“ napísal moderátor krátko pred 18:00.

K zásnubám mu zagratulovali už stovky fanúšikov a fanúšičiek, hoci niektorí sú presvedčení o tom, že ide o prvoaprílový žart. Topky.sk sa preto s moderátorom snažili spojiť. Zatiaľ však neodpovedal ani na zaslanú sms správu.

Neskôr ale na internete zverejnil vysvetľujúcu správu. „Ľudia, preboha, stooooooooooooop! 1.apríl! Od rána sa so Zuzanou doberáme na tému 1. apríl. Z nakrúcania som jej napísal sms: Vezmeš si ma? Ona mi poslala 6 smajlíkov a: Nie :). Skús to v iný dátum a na kolenách :),” prezradil Rozboril. Ako dodal, tento rok v iný dátum a na kolenách určite žiadosť prednesie vážne. „Ľudia, mám vás rád a Teba, Zuzička, milujem,“ napísal na záver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu