Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Desivý záber Rozborila: Len pre silné žalúdky!

Vilo Rozboril u zubára zachytený v nelichotivej podobe. Zobraziť galériu (4)
Vilo Rozboril u zubára zachytený v nelichotivej podobe.

BRATISLAVA - Nepodarený žart! Z Vila Rozborila (45) si na fanúšikovskej stránke jeho relácie Modré z neba vystrelili vlastní kolegovia. Tí zverejnili fotografiu, ktorá ho zachytáva v dosť nelichotivej podobe. Obľúbená televízna tvár leží v kresle u zubára, v ústach má hadičku, pričom mu pery odkrývajú celé ďasná. Ako samotný moderátor prezradil, fotografiu museli vinníci na jeho vlastnú žiadosť z Facebooku stiahnuť.

Pred pár dňami sa na fanúšikovskej stránke markizáckej relácie Modré z neba objavil desivý záber Vila Rozborila. Moderátora odfotili kolegovia pri tom, ako sedí v zubárskej ambulancii s hadičkou v ústach a vystrašene pozerá na strop.

V tej chvíli by mu zrejme ani vo sne nenapadlo, že ho niekto pri tomto bolestivom zákroku zveční a následne zverejní na internete. A trochu reality show. Vila sme odviezli k zubárovi. Tak kým na to príde a zabije nás, vychutnajte si toto. Neboj sa, Vilinko, bolesť zušľachťuje. Trochu ho podporte, chudáčika,“ znel popis k fotografii, o ktorej existencii nemal moderátor v čase jej zverejnenia najmenšie tušenie.

Snažili sme sa preto skontaktovať s Rozborilom a zistiť, čo na záber hovorí. „Urobili si zo mňa prču, to je všetko. Nebudem z toho robiť vedu,napísal nám v SMS správe. Ako ďalej doplnil, fotografiu dal z webu odstrániť. Jasné, že som administrátora poprosil, aby ju dal zo stránky preč. A na kolegov, ktorí ma tam viezli a cvakli, si niečo podobné vymyslím aj ja,“ uzavrel Vilo esemesku, ktorú obohatil niekoľkými "smajlíkmi" . 

Tip: Pozrite si Modré z neba na Markíze. Čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu