Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Slovenská herečka (45) polonahá na verejnosti, jej muž (57) v latexe!

Štefan Kožka a Zuzana Skopálová sa takto predvádzajú v divadelnej hre. Zobraziť galériu (16)
Štefan Kožka a Zuzana Skopálová sa takto predvádzajú v divadelnej hre.

BRATISLAVA - Pikantné! Aj na divadelné dosky sa dostáva čoraz viac erotiky. Dôkazom je predstavenie Hviezdoslav v sexshope, kde hrajú manželia Štefan Kožka (57) a Zuzana Skopálová (45). Herečka sa na scéne objavuje v bielizni a obaja si na javisku obliekajú latexové kostýmy, v ktorých praktizujú sado-masochistické techniky!

Zuzana Skopálová a Štefan Kožka momentálne účinkujú v hre, ktorá je pre mnohých divákov možno až príliš provokatívna. Kožkova postava totiž stratí prácu divadelného šepkára a nastúpi ako predavač do sexshopu, kde stretáva záhadnú štyridsiatničku v podaní svojej manželky.

Už samotné zasadenie deja do obchodu s erotickými pomôckami naznačuje, že v hre budú aj šteklivé scény. „Ale nie je tam žiadny sex, nič, čo by mohlo pohoršovať. Pozitívne reakcie máme aj od staršieho publika,” prezradila nám Skopálová. No pohľadu na umelohmotné bábiky určené na rôzne praktiky či obrovské vibrátory sa nevyhne nikto. 

To však nie je všetko! Zuzana sa totiž priamo pred očami všetkých návštevníkom divadla prezlieka do šiat zo syntetického materiálu. Istý čas teda ukazuje svoju postavu iba v bielizni. „Naša práca obnáša aj takúto parketu. Nie je to jednoduché, každým to zamáva. No nejde o striptíz. Snažili sme sa to zobraziť distingvovane,” povedala herečka, ktorá trému nakoniec prekonala. „Diétka to istí,” vyhlásila so smiechom.

Pikantné však je, že ten istý latexový odev na seba potom navlečie aj jej manžel. Obaja si teda vyskúšajú úlohu podriadeného subjektu pri sado-masochistických praktikách. „Ten erotický podtext sa príliš zdôrazňuje. Pritom v hre ide o vzťahy. Ten extravagantný priestor, kde sa naše postavy stretnú, im prinesie také oslobodenie a dokážu potom hovoriť o problémoch a svojich osudoch,” prezradila Zuzana. Ako na záver priznala, je pre ňu vítaným bonusom, že na javisku sa fyzicky aj duševne odhaľuje pred vlastným manželom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu