Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Orgie v českom divadle: Surové scény profesionálnej striptérky!

České divadlo angažovalo do predstavenia striptérku. Zobraziť galériu (17)
České divadlo angažovalo do predstavenia striptérku.

PRAHA - Aj na divadelné dosky sa čoraz častejšie dostáva nahota a sex. Dôkazom je obnovená premiéra muzikálu Lucrezia Borgia, ktorú v sobotu uviedlo pražské divadlo Hybernia. Javisko na istú dobu okupovala úplne nahá žena, ktorá následne prežila znásilnenie. Tejto kontroverznej úlohy sa neujala žiadna herečka, ale profesionálna striptérka. Tá obnažovala svoje prsia bez problémov aj na párty po predstavení.

Cez víkend opäť uviedlo jedno z pražských divadiel na svojich doskách hru Lucrezia Borgia. Ide o príbeh plný intríg a násilia. V deji však nechýba ani erotika! V rámci deja sa musí jedna z obetí vraha Césara postaviť pred divákov úplne obnažená - bez akejkoľvek bielizne.

Ako sme zistili, tejto roly sa zhostila profesionálna striptérka. Herečky takúto úlohu zrejme rady oželeli, keďže slečna sa musela ešte nechať na javisku aj znásilniť od herca Zbyňka Frica. Zaujímavé je, že túto zápornú postavu alternuje aj Slovák Csongor Kassai.

Tvorcovia zjemnili scénu s násilným sexom aspoň tým, že Césarovi ponechali nohavice. „Bolo to v scenári, tak som išiel podľa neho. Navyše, strážila ma manželka, ktorá v muzikáli tiež hrá,” povedal Fric českým médiám k horúcim chvíľam, kedy pod ním ležala nahá žena.

V tejto súvislosti treba spomenúť, že počas premiéry bolo použité závesné zariadenie, pod ktorým by sa mal skvieť nápis Borgia. V sobotu tam ale viseli len písmená ORGIA.

Herečka Bára Basiková a pod ňou nápis orgia.
Zobraziť galériu (17)
Herečka Bára Basiková a pod ňou nápis orgia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu