Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Ako z porna: Fialová na chrbte a nad ňou rozopnutý poklopec!

Ľuboš Kostelný takto v seriáli obťažuje Zuzanu Fialovú. Zobraziť galériu (8)
Ľuboš Kostelný takto v seriáli obťažuje Zuzanu Fialovú.

BRATISLAVA - Latex a nahota nestačili! Tvorcovia seriálu Zita na krku najnovšie vsunuli do deja náznaky sexuálneho zneužívania. Jeho obeťou sa stala Zuzana Fialová (37) ako Iveta, ktorej Ľuboš Kostelný (30) alias Hugo pod falošnou zámienkou siaha na prsia. Všetko vyvrcholí tým, že si nad ležiacou tmavovláskou rozopne poklopec!

Pritvrdili! V seriáli Zita na krku sa hneď v úvodnom diele objavil Dušan Cinkota úplne nahý. Neskôr sa zas Zuzana Fialová promenádovala po bare v zvodnom latexovom kostýme.

V dnešnej časti však prídu na rad ešte pikantnejšie scény. Zuzana Fialová totiž stvárňuje dosť naivnú Ivetu, vďaka čomu dostáva lekár Hugo v podaní Ľuboša Kostelného priestor, aby ju obťažoval. „Chcela som si len zo srandy odmerať pulz a nenahmatala som nič,“  povie tmavovláska v seriáli. A anesteziológ sa okamžite chytí svojej úchylnej šance.

Začne jej ohmatávať prsia, čo vydáva za masáž srdca. Neskôr jej nahovorí, že musí skontrolovať dýchacie cesty, a tak si musí Fialová ľahnúť a zavrieť oči. V tej chvíli si nad ňou začne Kostelný rozopínať poklopec.

Ktovie, či by zábery neboli vhodné skôr do filmu pre dospelých. Spýtali sme sa preto herečky, ako sa jej to nakrúcalo. „Bolo to pre mňa smiešne, pretože som šteklivá. To bol najväčší problém, aby som to prekonala,” povedala nám, čím narážala na Kostelného masírovanie jej predností. Aký je váš názor na takéto scény? Zahlasujte v ankete.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu