Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenská princezná ukázala dcéru: Fíha, to je podoba!

Herečka Zuzana Skopálová a dcéra Rebecca sa na seba mimoriadne podobajú. Zobraziť galériu (8)
Herečka Zuzana Skopálová a dcéra Rebecca sa na seba mimoriadne podobajú.

BRATISLAVA - Aká matka, taká Katka! Tak toto príslovie rozhodne platí o herečke Zuzane Skopálovej (49), ktorá za mlada najčastejšie hrávala princezné. Nedávno sa objavila v spoločnosti s dcérou Rebeccou (16) a dámy naozaj vyzerajú, akoby si z oka vypadli.

Ako dvojičky! Herec Štefan Kožka sa naposledy zviditeľnil v markizáckom seriáli Horná Dolná ako veterinár. Pred pár dňami sa aj s hereckými kolegami objavil v spoločnosti. Na akciu prišiel v sprievode manželky Zuzany Skopálovej a ich spoločnej dcéry Rebeccy. Tú by plavovláska naozaj pred nikým nezaprela. 

Obe majú kratšie plavé vlasy, rovnaké črty tváre i úsmev, dokonca aj výraz sa im pri fotení podarilo nahodiť rovnaký. Herečka sa navyše v ten deň s dcérou zhodla aj na mejkape a obidve zvolili takzvané nahé líčenie. Aby toho nebolo málo, aj oblečenie mali podobné – modré rifle a čierne tričko. Zuzana sa však obula do lodičiek a Rebecca do tenisiek.  

Zaujímalo nás preto, či im často ľudia hovoria, že sa na seba neskutočne ponášajú. „Áno, teraz tak v poslednom roku-dvoch počúvam, že je tam výrazná príjemná podoba. Rastie nám dcéra do krásy. Ona je sama sebou, aj keď podľa mňa je to taký náš mix, mňa a manžela,“ prezradila herečka.

Blondínka netajila, že si s dcérou požičiavajú aj oblečenie. „Naposledy to bola náhoda, že sme boli rovnako zladené. Rebecca má svoj štýl, musím povedať, že je vkusná. Je to naše slniečko. V poslednom období si už môžeme vymieňať oblečenie. Keď jej niečo chýba, bez problémov môže zaloviť v mojej skrini,“ povedala na záver s úsmevom Skopálová, ktorá môže byť starším ročníkom známa ako princezná z viacerých filmov, napríklad aj z rozprávky o Popolvárovi. 

Viac o téme: Zuzana SkopálováŠtefan Kožka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu