Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Politici a celebrity o Mojsejovej strane: Smiech, odmietanie a skepsa!

Politické ambície Nory Mojsejovej vyvolali zaujímavé reakcie. Zobraziť galériu (9)
Politické ambície Nory Mojsejovej vyvolali zaujímavé reakcie.

BRATISLAVA – Nora Mojsejová (52) včera oznámila, že zakladá Stranu slobodného slova. Reakcie slovenských politikov a známych tvárí na podnikateľkine ambície dostať sa do parlamentu sú rôzne. Čo si o tom myslíte vy? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom a v diskusii!

Už zajtra prinesieme na topkách exkluzívne video, v ktorom sa bude Nora Mojsejová vyjadrovať k politickej situácii a reakciám okolia na jej volebné ambície!

Politici a celebrity o
Zobraziť galériu (9)
Juraj Droba, poslanec za SAS – Beriem to ako recesiu a vtipné oživenie. Myslím si, že šance nemá. Nepredpokladám, že jej cieľom je volebný úspech. 
Politici a celebrity o
Zobraziť galériu (9)
Andy Kraus, humorista a scenárista – Zaregistroval som to. Držím jej palce. Šancu na úspech podľa mňa nemá. No myslím si, že by tam celkom pasovala
Politici a celebrity o
Zobraziť galériu (9)
Igor Matovič, nezávislý poslanec Obyčajní ľudia – Myslím si, že radšej by sa pani Mojsejová mala prihlásiť do súťaže Vtipnejší vyhráva. No keď už sa rozhodla ísť do súťaže o voliča, tak mi neostáva nič iné, len jej držať palce. Každopádne je pre mňa stelesnením antiosobnosti. Rešpektujem však, že ju niektorí ľudia na Slovensku vnímajú ako osobnosť. Podľa mňa bude najväčšou konkurenciou stranám Róberta Fica a Jána Slotu, tam by mohla nájsť dosť voličov.
Politici a celebrity o
Zobraziť galériu (9)
Juraj Mokrý, herec a zabávač – Registrujem to. Človek sa len veľmi ťažko vyhne zvučnému hlasu pani Nory. Už sa teším, ako valivo bude komentovať euroval. Určite má šancu na úspech, politika sa mení na zábavný formát reality show, je plná exotov a egomaniakov. Pani Nora a jej komentáre by sa v parlamente iste ujali a umocnili by atmosféru šialenstva.
Politici a celebrity o
Zobraziť galériu (9)
Pavol Rusko, bývalý riaditeľ Markízy a v minulosti šéf ANO – Jej plány som zaregistroval. Musím však povedať, že som sa s ňou nikdy v živote nestretol. Z vlastnej skúsenosti viem, že médiá vedia urobiť z génia hlupáka a naopak. Každopádne jej želám veľa šťastia. Tak, ako každému, kto chce v politike skúsiť šťastie. Nebude to mať ľahké. Keď neuspeje, budú sa jej mnohí smiať a keď uspeje, bude to mať ešte ťažšie.
Tomáš Galbavý
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)
Tomáš Galbavý, poslanec za SDKÚ – Je to jej ústavné právo byť volená. Ak by však Pán Boh mal veľa starostí a nedokázal by zabrániť, že by kandidovala, utrpeli by podľa mňa hlavne obyčajní ľudia. A nemyslím len tých Matovičových.
Politici a celebrity o
Zobraziť galériu (9)
Dušan Jarjabek, poslanec za Smer – Ide o to, aby mal každý občan čo ponúknuť vo voľbách iným občanom. Ja si myslím, že pani Mojsejová by mala kandidovať za stranu pána Matoviča. Je to predsa len taký obyčajný človek.
Politici a celebrity o
Zobraziť galériu (9)
Jaro Slávik, producent a porotca v Česko Slovensko má talent – Nemyslím si, že pani Mojsejová patrí na televíznu obrazovku a do módneho priemyslu. Jej miesto je v politike, konečne sa našla. Pevne verím, že sa tam dostane. Aby sme sa mohli zabávať. Ak odíde do politiky, uľaví sa nám všetkým v zábavnom priemysle.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu