Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Britská konzervatívna poslankyňa ide do televíznej reality show

Nadine Dorriesová
Nadine Dorriesová (Zdroj: ČTK)

LONDÝN - Britská konzervatívna poslankyňa Nadine Dorriesová sa zúčastní televíznej reality show odohrávajúcej sa v austrálskej džungli. Päťdesiatpäťročná zákonodarkyňa ktorá podľa dnešných správ odcestovala do Austrálie, sa okamžite stala terčom kritiky.

Poslankyňa sa chce zúčastniť show Im A Celebrity ... Get Me Out of Here (Som celebrita ... Dostaňte ma odtiaľto). Počas nasledujúcich štyroch týždňov by tak mohla zmeškať dôležité hlasovanie v Dolnej snemovni. Rozhodnutie kolegyne kritizovala napríklad britská ministerka vnútra Theresa Mayová, ktorá je tiež členkou Konzervatívnej strany premiéra Davida Camerona.

"Pravdupovediac, poslanci majú pracovať vo svojich volebných okrskoch a v Dolnej snemovni," povedala ministerka pre televíznu stanicu ITV. Podľa denníka Daily Mail však chce Dorriesová účasť v šou využiť na posilnenie vedomia o témach, na ktorých jej záleží. "Do show idem, pretože ju bude sledovať 16 miliónov ľudí. Budem hovoriť o určitých témach a dúfam, že sa rozprúdia živé debaty," povedala poslankyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu