Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Urazený Švajda po vyhadzove: Odmietol ísť na obraz!

Švajda odmietol ísť do Adela Show. Zobraziť galériu (7)
Švajda odmietol ísť do Adela Show.

BRATISLAVA – Stále nahnevaný! Moderátor Patrik Švajda (39), ktorý v piatok v noci musel po tvrdej kritike poroty opustiť tanečnú šou Let´s Dance, svoje vypadnutie nenesie najlepšie. Ako sa zdá, ani niekoľko dní po vyhadzove to ešte nerozdýchal. Topky.sk zistili, že najnovšie odmietol pozvanie prísť do markizáckej relácie.

S týmto nerátal! Moderátor Patrik Švajda sa musel v piatok večer rozlúčiť s Let´s Dance. Po prenose nám priznal, že vypadnutie nečakal. Sklamanie z vyhadzovu na ňom bolo jasne vidieť. V súvislosti s jeho prekvapivým koncom sa zdá, že hnev z neho ani po niekoľkých dňoch nevyprchal.

Dôkazom môže byť aj situácia, ktorá najnovšie nastala ohľadom Adela Show. Zistili sme, že Patrik odmietol pozvanie do programu. A to aj napriek tomu, že v minulosti svoju účasť v ňom prisľúbil samotnej Banášovej. Urobil tak vtedy, keď si do hosťovského kresla sadla jeho partnerka Zlatica Puškárová a on ju prišiel spolu so synom prekvapiť na nakrúcanie.

Teraz sa však zdá, že bývalý telocvikár v čase vyrieknutia svojho sľubu nerátal s tým, že vypadne tak skoro. A za takej ostrej kritiky poroty. Dal teda pred Adela Show prednosť oddychu na svojej chalupe neďaleko Žiaru nad Hronom. Pozvanie jednoducho odmietol. „Je stále naštvaný a nechcelo sa mu prísť kvôli tomu do Bratislavy,“ tvrdí náš zdroj z Markízy.

Zaujímavé je, že napríklad Gabriela Gunčíková a Peter Modrovský, či Tomi Kid Kovács a Michaela Marková, do Adela Show bez problémov prišli. A to i napriek vypadnutiu. V Markíze nám potvrdili, že tvár spravodajstva do programu volali. „Patrik Švajda bol pozvaný tvorivým tímom do Adela Show tento týždeň, ale vzhľadom na jeho vopred plánovanú cestu mimo Bratislavy sa tohto nakrúcania nemohol zúčastniť,  ospravedlnila hovorkyňa Oľga Dúbravská moderátora televízie. 

Namiesto neho museli ľudia okolo Adely Banášovej narýchlo hľadať náhradu. Zistili sme, že do talkšou príde kolega z Let´s Dance Libor Bouček. Ten bol ochotný kvôli blondínkinej relácii pricestovať až z Prahy. Vyzerá to tak, že Patrik Švajda sa na obrazovkách Markízy objaví najskôr vo štvrtok v Televíznych Novinách.

 Sledujte Topky TV: Švajda tesne po prenose prezradil svoje najbližšie plány!

Svajda

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu