Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Urazený a nahnevaný Švajda: Nevie to predýchať!

Sklamaný Patrik Švajda. Zobraziť galériu (8)
Sklamaný Patrik Švajda.

BRATISLAVA – Hádkam je koniec! S markizáckou Let´s Dance 5 sa v piatkovom siedmom kole museli rozlúčiť Patrik Švajda (39) a Martina Reiterová (22). Hnev, sklamanie a pocit krivdy si na ich tvárach všimol snáď každý! Pre topky.sk moderátor prezradil, čo ho na šou najviac vytáčalo.

Moderátora spravodajstva Patrika Švajdu v piatok večer smola sprevádzala hneď od začiatku šou. Už pri prvom quickstepe ho spolu s tanečnou partnerkou rozhodili technické problémy. „Pustili nám inú hudbu,vysvetlil moderátor dôvod, prečo zostal spolu s Martinou stáť nehybne na parkete, hoci už hrala hudba. Na druhý pokus sa už chytili, no i tak neboli spokojní s výberom skladby. Nedá sa tancovať quickstep na niečo, čo sa na našu hudbu nepodobá. Žiaľ, to ja nevyriešim. Jednoducho sme dopadli zle, lebo produkcia chcela hit,“ posťažoval sa moderátor po skončení prenosu.

Okrem toho štvala v piatok večer Švajdu aj štvorica odborníkov. Tá skritizovala oba predvedené tance.  „Porotu nebudem hodnotiť, i keď by som pár slov povedal... No asi je to zbytočné. Oni mali hodnotiť tanec, nie hudbu. Skladbu nám vyberá niekto iný. Som rád, že už v ďalšom kole nie som, lebo nám dali na tance opäť úplne inú hudbu. Teší ma, že sa už nemusím s nikým hádať a riešiť to,“ vyjadril sa sklamaný moderátor.

Tým však Švajdova kritika markizáckeho programu neskončila. „Všimol som si, že táto šou sa uberá iným smerom. Nie je to to, čo bolo prvé štyri roky. Nie je to konzervatívna anglická verzia, ale tá americká, kde sa púšťajú hity. Je to šou, v ktorej sa používajú rekvizity, príbehy a je tam sranda. A toto mi nie je ľúto, pretože ja nie som komik,“ rozhorčene uzavrel pred našou kamerou tému svojho vypadnutia moderátor.  

Sledujte TOPKY TV: Švajda o hádkach a o sklamaní v Let´s Dance.

Svajda

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu