Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Švajda prekvapil Puškárovú: Zlatica sa naštvala!

Patrik Švajda priniesol pred kamery syna Leonarda, Zlaticu Puškárovú to vytočilo. Zobraziť galériu (5)
Patrik Švajda priniesol pred kamery syna Leonarda, Zlaticu Puškárovú to vytočilo.

BRATISLAVA - Nevyšlo mu to! Adela Banášová (30) sa rozhodla pri nakrúcaní talkšou prekvapiť svojho včerajšieho hosťa - Zlaticu Puškárovú (34). A tak pozvala do relácie aj Patrika Švajdu (39). Samozrejme, plavovláska o tom nevedela. Moderátor však priviedol do štúdia aj ich spoločného syna Leonarda (1). A to nemal robiť! Jeho partnerka sa totiž naštvala a dokonca odkráčala do zákulisia!

Vo včerajšej časti Adela Show bola hosťkou Zlatica Puškárová. Keďže jej partner je tiež markizáckou tvárou a momentálne sa vykrúca v Let´s Dance, Adela Banášová sa rozhodla, že to všetko využije. A tak pozvala aj jeho. Cieľom tajného plánu mal byť spoločný tanec Patrika a Zlatice. No nevyšlo to!

„Naozaj som o ničom netušila. Bolo to pre mňa až príliš veľké prekvapenie,” povedala nám Zlatica Puškárová nie príliš veselo. Dôvodom jej nespokojnosti bol fakt, že moderátor priniesol pred kamery aj ich spoločného syna Leonarda. „Nie som dvakrát nadšená, keď je malý v televízii,” priznala nám otvorene blondínka.

Tá si pri nakrúcaní nakoniec vzala Lea do náručia a odišla s ním do zákulisia. Adela sa s ňou nestihla ani rozlúčiť a musela to netradične spraviť až v závere relácie. „Myslím, že je to prirodzené, že som sa venovala malému. Potreboval sa napapať,” okomentovala túto situáciu politická moderátorka. Nakoniec si teda so Švajdom zatancovala samotná Banášová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu