Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prúser u Banášovej: Zosmiešnili Švajdu a opäť mu poriadne naložili!

Glosátori Adela Show zosmiešnili Švajdu. Kuly si po svojej poznámke zakryl ústa. Zobraziť galériu (8)
Glosátori Adela Show zosmiešnili Švajdu. Kuly si po svojej poznámke zakryl ústa.

BRATISLAVA - Znovu terčom posmechu! Glosátori Matej Sajfa Cifra (32), Evita Urbaníková (35) a Mário Kuly Kollár (39) si spolu s moderátorkou Adelou Banášovou (31) opäť robili v Adela Show žarty z moderátora Patrika Švajdu (39). Najnovšie si však neuťahovali iba z neho. Nepriamo si doberali aj jeho partnerku Zlaticu Puškárovú (34).

Trojica glosátorov si v poslednej časti Adela Show neodpustila spolu s moderátorkou Adelou Banášovou žarty na účet Patrika Švajdu. Ten sa stal terčom ich posmechu náhodou, keď blondínka v rámci dialógu spomenula, že je na nich ešte stále nahnevaný z minulosti. Keď totiž vypadol z Let´s Dance 5, odmietol pozvanie do relácie. To vyprovokovalo tvorcov programu k nakrúteniu vtipného videa, v ktorom po moderátorovi vyhlásili pátranie (viac info TU!).

Na túto scénku v sobotu voľne nadviazala Evita Urbaníková. Spýtala sa, či sa Patrik už našiel. Prihrávku na smeč ihneď využila Adela Banášová. „Od pása hore sa našiel. To stačí na vysielanie správ,“ reagovala s úsmevom. „Zlatici bude chýbať tá spodná časť,“ pridal sa Sajfa, ktorého vyjadrenie zaklincoval Mário Kuly Kollár vetou: „Keby len Zlatici.“ Spevák asi naznačoval, že tvár spravodajstva nepatrí do kategórie verných partnerov. Zrejme tým narážal aj na Patrikovu aféru s tanečnicou Katarínou Štumpfovou z roku 2009. 

V momente, čo líder Desmodu vyslovil spomínanú poznámku, nastal v štúdiu obrovský výbuch smiechu. „Ja som to nechtiac povedal,“ ihneď oľutoval svoje vyjadrenie Kuly, pričom si zakryl rukou ústa - akoby prezradil prísne utajovaný fakt. Banášová už iba skonštatovala, že po týchto slovách nastane veľký prúser.

Topky.sk preto oslovili Švajdu. Chceli sme vedieť, či reláciu videl a či ho Kulyho narážky na jeho "neveru" urazili. „Nesledoval som to. V týchto nočných hodinách televízor nepozerám. No nechápem, na čo Kuly v sobotňajšej relácii narážal. Spodná časť patrí iba Zlatici,vyjadril sa Švajda, pričom nezabudol podotknúť, že sa nikdy na nikoho z tímu Adely Banášovej nehneval. „Ani v minulosti, ani teraz. Každé spomenutie mojej osoby v tejto šou beriem ako dobrú reklamu,uzavrel Patrik.

V súvislosti s poznámkami humoristov nás zaujímalo aj to, čo na ne hovorí Švajdova partnerka Zlatica Puškárová. Mohli sa jej totiž dotknúť. „Nevidela som to, ale neberiem to vážne. Vôbec sa ma to nedotklo. Ja mám rada ich humor a bavím sa na ňom. Človek musí mať nadhľad,“ priznala s úsmevom blondínka, ktorá sa snažila celú situáciu príliš neriešiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu