Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Šokujúce novinky v Let´s Dance: Celebrity sú znechutené!

Tanečníkom sa novinky deviateho kola príliš nepozdávajú. Zobraziť galériu (5)
Tanečníkom sa novinky deviateho kola príliš nepozdávajú.

BRATISLAVA - Nemilé prekvapenia! Tento týždeň sa musia známe tváre v Let´s Dance vyrovnať s viacerými nepríjemnými novinkami. S tým, že predvedú tri choreografie, rátali, no zvyšok ich úplne zaskočil. Napríklad to, že počas čače budú na parkete všetci naraz, pričom sa pripojí aj porotca Zdeněk Chlopčík. Najhoršie však je, že tvorcovia dali prvýkrát v histórii šou všetkým nacvičiť úplne nový tanec, ktorý je nesmierne náročný aj pre profesionálov.

Búria sa! Piata séria si pripravila pre súťažiacich v Let´s Dance niekoľko zmien. Piatkové kolo bude z tohto hľadiska pre všetkých maximálne náročné. Nielen preto, že museli nacvičiť tri tance na skladby, ktorých zoznam nájdete TU!

Tvorcovia si napríklad pripravili pre celebrity to, že na vlastnej koži zažijú atmosféru tanečných súťaží. Po štandarde totiž príde čača, pri ktorej budú všetky páry na parkete naraz. O to viac sa teda bude dať porovnávať, komu to naozaj ide a komu nie. Prísnym okom na nich dohliadne priamo na parkete Zdeněk Chlopčík.

Porotca nekompromisne poklepe na rameno každého, kto podľa neho nezvláda čaču na požadovanej úrovni. Nakoniec zostane len jeden pár a ten získa najvyšší počet bodov. To hrá do karát najmä podnikateľke Petre Marko, ktorá je technicky asi na najlepšej úrovni, vďaka čomu by mohla ostatných totálne prevalcovať.

Napriek tomu, že by mohla mať oproti súperom navrch, je naštvaná kvôli inej tohtotýždňovej novinke. Tou je tanec Lindy hop, ktorý sa v slovenskom Let´s Dance nikdy netancoval. Vznikol v Amerike v 20. a 30. rokoch minulého storočia. „Vôbec sa na neho neteším. Nerozumiem mu, neviem, o čom to vlastne je,” povedala nám Petra. Pri pohľade na video pod článkom vám bude ihneď jasné, prečo jej spomínaný tanec tak veľmi prekáža.

Podľa tvrdení nášho zdroja sú na tom podobne ako ona aj ostatní. Nikomu hopsanie z dôb dávno minulých príliš nesadlo. A problém majú aj profesionáli! „Nie sú v ňom tak doma ako v ostatných tancoch. Nemajú s ním prakticky žiadne skúsenosti,” tvrdí človek zo zákulisia šou. Ktovie, ako ich za týchto podmienok bude hodnotiť prísna porota...

Zažite atmosféru Let´s Dance naživo. Kliknite TU!

VIDEO: Tanec Lindy hop je náročný aj pre profesionálnych tanečníkov. Presvedčte sa sami.

Hellzapoppin

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu