Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Napálený Švajda v Let´s Dance: Problémy, urážky a krutý vyhadzov!

Martina Reiterová a Patrik Švajda sa museli s tanečnou šou rozlúčiť. Zobraziť galériu (17)
Martina Reiterová a Patrik Švajda sa museli s tanečnou šou rozlúčiť.

BRATISLAVA – Svoj hnev a sklamanie neskrýval! S markizáckou šou Let´s Dance sa v siedmom kole museli rozlúčiť Patrik Švajda (39) a jeho tanečná partnerka Martina Reiterová (22). Moderátor už počas prenosu dával najavo, že sa piatkový večer nevyvíja podľa jeho predstáv. V záverečnej reči si dokonca neodpustil ironické poznámky!

Pre tanečné páry to v tomto kole bolo o čosi náročnejšie. Mali si totiž nacvičiť až dva tance. Zoznam piesní nájdete TU. Hoci štvorica porotcov výkony súťažných párov pochválila, šou musel jeden z nich opustiť. Siedme kolo bolo tak osudným pre moderátora Patrika Švajdu a Martinu Reiterovú.

V tzv. rozstrele sa ocitli spoločne s hercom Viktorom Horjánom a Marekom Vránom. Zdá sa, že okrem toho, že vyradený pár dostal najmenej hlasov od poroty (32, pozn. red.), svojím tancom nepresvedčili ani televíznych divákov.

Patrik a Martina narazili na komplikácie už hneď v úvode piatkového kola. Nezosúladili sa totiž s hudobným sprievodom a tak museli začínať na dvakrát. Švajda sa navyše počas hodnotenia poroty sťažoval, že pieseň, na ktorú tancovali, nebola príliš vhodná na quickstep. „Žiaľ, mali sme zlú hudbu, mrzí ma to. Porota by to mala vedieť," ponosoval sa Patrik. Nezastavila ho ani moderátorka Adela Banášová, ktorá ho napomínala, aby to neriešil.

Ani pri druhom tanci však moderátor nemal dôvod na úsmev. Jeho čaču na pieseň s názvom Sexbomb od Toma Jonesa porotcovia príliš nepochválili. „Martina je taká sexbomba, že zatienila aj teba," povedala smerom k moderátorovi Dara Rolins. Porotca Zdeněk Chlopčík však pritvrdil. „To bola taká sexbomba s impotentným tanečníkom," poznamenal. Na Švajdovi bolo v tom momente vidno, že je poriadne nahnevaný.

Sklamanie sa na Patrikovej tvári objavilo tiež vtedy, keď sa dozvedel krutý verdikt, že musí šou opustiť. Je o ňom totiž dobre známe, že nerád prehráva. Aj napriek tomu sa však usiloval tváriť hrdinsky. Nie sme smutní. Teda Martina je a ja som smutný za ňu. Zajtra idem so synmi na chalupu, stojí mi tam toho veľa a veľmi sa teším," začal svoju ďakovnú reč Švajda. „A stoja mi aj ďalšie veci, pán Chlopčík, nie je to až také impotentné," dodal ironicky smerom k porotcovi.

Narážky si moderátor neodpustil ani v momente, keď sa všetkým poďakoval. „Škoda, že sme pre šou neboli až takí stvorení," povedal na záver. Keď ho moderátorka Adela Banášová vyzvala, aby zatancovali svoj posledný tanec, otvorene priznal, že tento nápad sa mu príliš nepozdáva. Napokon však neprotestoval a podvolil sa.

Pre topky.sk tesne po prenose Patrik priznal, že je z vypadnutia predsa len trocha sklamaný. „Nečakal som to, keď mám pravdu povedať. Trocha sklamaný som, aj keď sa už teším, že si oddýchnem. Nechcem sa navážať do poroty, ale mrzí ma, že si nevšímala to, čo mala. Hodnotili aj veci, za ktoré sme my nemohli. Hudbu sme si nevyberali. Tiež nie som herec a nechcel som pri tanci používať rôzne scénky a rekvizity," prezradil smutný Švajda, ktorý za víťaza tohtoročnej tanečnej šou označil práve populárneho herca Petra Marcina.

Viac vám o svojom účinkovaní v tanečnej šou prezradia Patrik a Martina v pondelkovom online rozhovore. Kliknite SEM!

Porotcovská tabuľka

Poradie Suťažný pár SMS číslo 1. tanec 2. tanec Súčet bodov
1. Peter Marcin a Ivana Surovcová 9987 37 33 70
2. Jana Hospodárová a Matej Chren 9984 22 29 51
3. Petra Marko a Jozef Herák 9988 25 24 49
4.. Martin Mňahončák a Natália Glosíková 9989 27 19 46
5. Viktor Horján a Marek Vrána 9983 21 22 43
6. Patrik Švajda a Martina Reiterová 9991 16 16 32

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu