Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Puškárová a Švajda: Na Silvestra od seba!

Zlatica a Patrik si silvestrovský deň neužili podľa svojich predstáv. Zobraziť galériu (4)
Zlatica a Patrik si silvestrovský deň neužili podľa svojich predstáv.

BRATISLAVA – Každý sám! Moderátorsky pár Zlatica Puškárová (34) a Patrik Švajda (39) si tohtoročný Silvester neužili tak, ako po iné roky. Blondínka topkám prezradila dôvod, prečo sa jej milovaný partner nemohol naplno venovať.

Namiesto oddychu robota! Rodina Zlatice Puškárovej zrejme príchod Nového roka neoslavovala podľa svojich predstáv. „Mali sme pracovný Silvester, lebo Patrik robil. Boli sme na hospodárstve u rodičov, v domčeku spolu s kamarátmi a deťmi,“ prezradila Puškárová, ktorá tak pár hodín silvestrovského večera prežívala bez svojej polovičky. Patrik si totiž ako moderátor markizáckeho spravodajstva aj počas posledného dňa v roku plnil svoje pracovné povinnosti. 

Po odvysielaní Televíznych novín sa Švajda náhlil za Zlaticou a malým synčekom Leom. Už dnes ich čaká spoločný výlet do Vysokých Tatier, kde si nedokonalý silvestrovský večer patrične vynahradia. 

Mnohí ľudia si do Nového roka dávajú rôzne predsavzatia. To však nie je moderátorkin prípad. „Ja sa ich snažím dávať a plniť počas celého roka, takže na Nový rok nič také neriešim," uzavrela blondínka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu