Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Koniec Adely v Markíze: Už jej rozobrali scénu, kšeft jej vyfúkla iná!

Šou Adely Banášovej (vľavo) už na Markíze s najväčšou pravdepodobnosťou neuvidíte. Tvárou najnovšieho projektu by mala byť Tina. Zobraziť galériu (10)
Šou Adely Banášovej (vľavo) už na Markíze s najväčšou pravdepodobnosťou neuvidíte. Tvárou najnovšieho projektu by mala byť Tina.

BRATISLAVA – Už s ňou nepočítajú! Adela Show prešla v uplynulých mesiacoch množstvom zmien k „lepšiemu“. Machinácie okolo vysielania však relácii Adely Banášovej (31) príliš nepomohli. Skôr naopak. Podľa našich informácií je osud talkšou už spečatený, diváci diskusný program na obrazovkách viac neuvidia. Priestor už zrejme nedostane ani samotná moderátorka. Do najbližšieho veľkého projektu totiž Markíza plánuje obsadiť niekoho úplne iného!

Hoci sa o konci Adela Show špekulovalo už dlhšie, Banášová a aj televízia Markíza skalopevne popierali možnosť zániku tohto projektu. Neustále zmeny vysielacieho času v programovej štruktúre mali údajne pomôcť k nárastu sledovanosti. Žiaľ, plavovláskinej šou to skôr ublížilo. 

Podľa našich informácií bude sobotňajší diel posledným. Scéna, na ktorej sa relácia nakrúcala, by už mala byť v týchto dňoch definitívne rozobratá. Samotná moderátorka sa k vzniknutej situácii nechcela vyjadriť. „Moje odpovede by súviseli s vecami, o ktorých mi neprináleží zatiaľ hovoriť,“ poznamenala Banášová, ktorá naše informácie nepoprela.

Už v minulosti sa však blondínka vyjadrila, že konca svojej šou sa neobáva. „Všetko sa vždy vyvíja tak, ako sa má. A vždy k najlepšiemu východisku. Okrem toho aj šou Jana Krausa na Jojke zrušili po piatich mesiacoch, takže ešte stále by to bol malý rekord,“ povedala topkám Adela, ktorá prvého hosťa vo svojej relácii vyspovedala začiatkom septembra minulého roku.

Ak správu o konci jej šou oficiálne potvrdia aj kompetentní v Záhorskej Bystrici, nebude to jediná nepríjemná informácia pre obľúbenú tvár Markízy. Pošuškáva sa, že vedenie s ňou neráta ani pri tvorbe jarného ťažiskového formátu Hlas Česko Slovenska. Moderátorkou by sa totiž mala stať speváčka Martina Tina Csilaghová. Tá sa osvedčila v tandeme s Leošom Marešom pri druhej sérii Česko Slovenskej SuperStar.

Na základe týchto zistení sa však netreba čudovať, že si Banášová necháva zadné dvierka. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že absolvovala niekoľko stretnutí s riaditeľom konkurenčnej Jojky Františkom Borovským. Na Kolibe jej vraj hľadajú vhodný formát, do ktorého by ju mohli obsadiť. Uvidíme, ako sa to nakoniec celé vyvinie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu