Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zo slovenských herečiek milenky: Vajdovú vyzliekla donaha Fialová!

Zuzana Fialová má v profesionálnom živote lesbické obdobie. Takto sa predviedla na javisku spolu s Petrou Vajdovou. Zobraziť galériu (10)
Zuzana Fialová má v profesionálnom živote lesbické obdobie. Takto sa predviedla na javisku spolu s Petrou Vajdovou.

BRATISLAVA - Teraz je na ženy! Zuzana Fialová (39) sa ako herečka predstavila už v rôznych polohách. Aktuálne sa však až v dvoch projektoch musí vcítiť do úlohy lesbičky. V Čechách nakrúca film s Anetou Langerovou (26), v Slovenskom národnom divadle je zas partnerkou Petry Vajdovej (28). Tá s ňou dokonca v hre Karpatský thriller predviedla aj intímne scény priamo na javisku.

Zuzana Fialová má s nahotou v rámci svojej profesie už celkom bohaté skúsenosti. Novinkou však je, že momentálne sú jej sexi scény späté s homosexuálnymi vzťahmi. Herečka totiž stvárňuje lesbičku v aktuálne nakrúcanom filme 8 hláv šialenstva a tiež v novej hre SND Karpatský thriller.

V dráme hrá novinárku, ktorá zanechala svoju profesiu a venuje sa oblasti reklamy. Keď však narazí na dôkazy o korupcii na najvyšších miestach, prebudia sa v nej staré inštinkty a všetko chce zverejniť. Následné zastrašovanie sa potom netýka len jej osoby, ale aj priateľov a známych.

V tomto ťažkom období stojí po jej boku partnerka v podaní Petry Vajdovej. Podľa oficiálneho videa, ktoré divadlo zverejnilo, nie je počas hry na javisku núdza o odhalené scény. Na záberoch vidno vyzlečenú neter Jozefa Vajdu, ktorá je pritom údajne na herečku dosť ostýchavá. „Tá postava ako bývalá prostitútka z Kosova s nahotou problém nemá. A ja sa pred Zuzkou Fialovou nehanbím. Ona ma dostatočne chráni a zakrýva,” komentovala svoje obnažovanie na scéne Petra.

Samotná Fialová tentoraz zostala oblečená. „Ja som si ani nevšimla, že tam hrám lesbičku,” reagovala Zuzana svojským štýlom na otázku, ako sa stotožňuje s touto postavou. „Čo sa týka nášho vzťahu s Peťou, ja sa vyjadrujem k politickým veciam a ona rieši domácnosť,” dodala na margo divadelnej lásky so ženou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu