Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vyfintená Nikola Weiterová: Hej všesi, som sexi?!

Fitneska Nikola Weiterová v plážovom outfite. Zobraziť galériu (12)
Fitneska Nikola Weiterová v plážovom outfite. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Kto by dnes už nepoznal vetu „Hej všesi, ste redy?“ zo skladby Sexy Lady od Nikoly Weiterovej (20)? Fitneska piesňou poriadne rozvírila hladinu hudobnej scény. A hoci je najväčší humbug okolo "hitu" už za nami, brunetka na seba opäť strhla pozornosť. Do spoločnosti si pred pár dňami vyrazila ako stelesnená Sexi Lady.

Na utorkovej akcii chcela úspešná fitneska dokázať, že je naozaj taká, ako spieva vo svojej skladbe. Dcéra známeho retrospeváka Otta Weitera (56) sa totiž na spoločenskom podujatí predviedla v „bazénovom“ outfite. Hoci spočiatku mala od pása nahor telo zahalené šálom, napokon ho odhodila a ponúkla ochutnávku svojich silikónových kriviek v odvážnom kúsku. Pod ním mala plavky namiesto spodnej bielizne. Zvodný efekt umocňovali mini šortky.  

„Inklinujem k Amerike, práve preto som sa rozhodla nahodiť do tohoto štýlu. Cítila som sa v ňom pohodlne,“ pochválila sa Nikol, ktorá sa pýšila aj bronzovou pokožkou. „Čo sa týka môjho opálenia, nedávno som bola pri mori. Ale to už vybledlo, preto som išla do solária, kde som sa trochu spiekla.  Uprednostňujem však prirodzené opálenie, dodala s úsevom.

Na akciu zavítala aj Vierka Ayisi (23), dcéra známeho tanečníka Fredyho Ayisiho (45). Speváčka trafila klinec po hlavičke a dokonale sa zladila do čierno-červenej kombinácie. K priliehavým legínam zvolila žiarivý top a kabelku. Dokonca aj topánky boli ohnivej farby. Svoj "čertovský" outfit  podčiarkla tmavým opaskom. 

Párty - Weiterová
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu