Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Weiterová v rozpakoch: Štítila sa naťahovať vemená!

Nikole Weiterovej dojenie kozy nešlo. Zobraziť galériu (6)
Nikole Weiterovej dojenie kozy nešlo.

BRATISLAVA - Skúša všetko! Úspešná fitneska a príležitostná speváčka Nikola Weiterová (20) sa rozhodla divákom ukázať, že vie aj variť. Počas celého týždňa sa preto objavuje spolu s ďalšími štyrmi súťažiacimi v markizáckej relácii Bez servítky. V dnešnej časti bude variť farmárka Anna, ktorá dostane dcéru známeho speváka do úzkych.

Spevácke video Nikoly Weiterovej, na ktorom sa zabávalo celé Slovensko, vystrelilo fitnesku do vôd šoubiznisu. V poslednej dobe ju totiž vídať v mnohých televíznych programoch. Aktuálne účinkuje v markizáckej relácii Bez servítky. V dnešnej časti sa dostane do úzkych. Súťažiaca farmárka Anna totiž  pripravila pre svojich hostí nečakaný program - dojenie kozy. 

Keďže túto činnosť Nikola nikdy neskúšala, vôbec jej to nešlo. Na jej tvári bolo badať, že je v rozpakoch. A to najmä v momente, keď nepodojila ani kvapku mlieka. Chce to prax. Bála som sa jej to vemienko stlačiť príliš silno. A bez toho to nejde,“ povedala topkám športovkyňa. Nakoniec sa jej však podarilo získať aspoň deci mlieka, ktoré aj vypila.

„Veľmi mi chutilo. No boli v ňom vlásky a podobné ozdôbky,“ okomentovala s úsmevom svoju novú skúsenosť fitneska a vzápätí dodala: „Ale je to príroda, takže mi to vôbec nevadilo. S tým problém nemám. Mňa také veci zaujímajú a mám rada zvieratká. Kozičkám som sa asi páčila. Chceli sa totižto bozkávať.“

Tip: Pozrite si tv program na stránke telkac.sk a zistite či sa oplatí vstávať od počítača.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu