Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Provokatívna Weiterová: Zadok trčiaci spod mini a červené vlasy!

Nikola Weiterová si obliekla poriadne kratučké šaty. Zobraziť galériu (5)
Nikola Weiterová si obliekla poriadne kratučké šaty.

BRATISLAVA - Musí provokovať stoj čo stoj! Príležitostná speváčka Nikola Weiterová (20) sa objavila na tohtoročnom odovzdávaním cien Slávik 2011. Na pódium však neprišla ako hudobný hosť, ale spolu s tanečníkom Johnnym Mečochom (34) odovzdávala cenu Hit roka. Fitneska prekvapila divákov nielen minišatami, ktoré jej odokrývali časť zadočku, ale aj hrivou prefarbenou na červeno.

Trčiaci zadok, obchytkávanie pŕs i rozkroku a nová vizáž! Tým všetkým chcela zaujať v nedeľu večer fitneska  a začínajúca speváčka Nikola Weiterová. Na podujatí Slávik 2011 sa dcéra známeho speváka Otta Weitera objavila s novým účesom. Hnedé vlasy si nechala prefarbiť na ryšavo a frizúru obohatila aj o výrazne červenú. Okrem zmenenej vizáže však pútala pozornosť aj kvôli extrémne krátkym minišatám čiernej farby. Spod nich jej dokonca bolo miestami vidno zadoček. 

Galéria: Fotoreportáž: Takto to vyzeralo na párty po Slávikovi.

Fitneska tiež spôsobila počas slávnostného galavečera rozruch vďaka Johnnymu Mečochovi, s ktorým zahrala na pódiu divadielko v štýle Justina Timberlakea  a Mily Kunis. Tí sa v júni minulého roka priamo na udeľovaní cien MTV Movie Awards verejne obchytkávali za intímne partie. Zaručili si tým obrovskú medializáciu. O čosi podobné sa snažil aj slovenský pár. Johnny preto chytil Nikolu za prsia a ona jeho za rozkrok. Fotografie nájdete v našej GALÉRII.

Ako vyzerali ostatné celebrity na afterparty? Fotografie aj video nájdete tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu