Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zásnuby v klane Rezešovcov: Áno po 6 mesiacoch!

Eva Varholíková sa po polročnej známosti zasnúbila s Lukášom Trnovským. Zobraziť galériu (13)
Eva Varholíková sa po polročnej známosti zasnúbila s Lukášom Trnovským.

ŠTRBSKÉ PLESO – Svadba na spadnutie! Aj keď sa dcére nebohého veľkopodnikateľa Alexandra Rezeša († 53), Eve Varholíkovej (33), v láske doteraz príliš nedarilo, najnovšie je opäť šťastná a po uši zamilovaná. Topky.sk odhalili, že sa včera zasnúbila vo Vysokých Tatrách s priateľom Lukášom Trnovským po polročnom vzťahu.

Povedala mu áno! Hoci má sestra multimilionára Júliusa Rezeša za sebou niekoľko nevydarených vzťahov, v láske sa na ňu opäť usmialo šťastie. Ako sa nám podarilo zistiť, v nádhernom prostredí našich veľhôr sa zasnúbila s partnerom Lukášom Trnovským. „Požiadal ma o ruku dnes ráno v Tatrách,“ potvrdila v piatok exkluzívne pre topky.sk Eva Varholíková. Udialo sa tak počas dovolenky, ktorú blondínka trávi na severe Slovenska spolu s ním a s mladšou dcérou Ellou.

Lukáš Trnovský, podobne ako Eva, pochádza z Košíc. Poznajú sa síce už dlhšie, pár však tvoria približne šesť mesiacov. Ako nám plavovláska prezradila, do svojho partnera je zamilovaná až po uši. „Absolútne nič mi nechýba. Ja a moje deti sme pri ňom dokonale šťastné,“ nešetrila chválou na adresu svojej polovičky.

O tom, že dvojica si svoju zamilovanosť užíva, svedčia zábery nielen z Tatier, ale aj z letnej dovolenky. Tú spoločne zaľúbenci strávili v luxusnom rezorte v Dubaji. Ako tiež na fotkách z destinácie vidno, Košičan si rozumie aj s Evinými ratolesťami.

Rezešova dcéra už v minulosti do jedného manželského zväzku vstúpila. Vydatá bola za bývalého hokejistu Jána Varholíka. Vzťah, z ktorého pochádza dcéra Alexandra, však nevydržal. Eva sa po rozvode dala dokopy s podnikateľom Erikom Fischerom. No ani v tomto prípade jej v láske neprialo šťastie. Tešiť sa však môže z dcérky Elly, ktorú s expartnerom má. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu