Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nikki Reed z Twilightu: Svadba s finalistom americkej SuperStar!

Nikki Reed a Paul McDonald Zobraziť galériu (5)
Nikki Reed a Paul McDonald

NEW YORK - Americká herečka Nikki Reed, známa ako Rosalie Hale z filmovej ságy Twilight, sa v nedeľu vydala za finalistu desiatej série súťaže American Idol Paula McDonalda.

Webovú stránku eonline.com o tom informoval nemenovaný zdroj. Herečka a spevák sa zosobášili počas súkromného obradu v kalifornskom Malibu, na ktorý boli pozvaní iba ich príbuzní a blízki priatelia. Medzi nimi boli napríklad tiež ďalší z finalistov talentovej súťaže Stefano Langone či členovia McDonaldovej kapely Grand Magnolias. Nechýbala ani hviezda filmu Spy Kids (2001) Alexa Vega, ktorá bola hlavnou družičkou 23-ročnej Reed. Dvadsaťsedemročný ženích a jeho kapela prekvapili hostí, keď im zahrali pár skladieb.

"Nemohli by sme byť šťastnejší," uviedla nevesta pre Us Weekly. "Boli sme v kruhu našej rodiny a priateľov. Sme veľmi radi, že tento deň prišiel," dodala.

Dvojica sa zoznámila v marci tohto roka. Reed v máji pre magazín People na otázku, či sa jej nezdá, že sa ich vzťah vyvíja príliš rýchlo, odpovedala, "Milujem ho a ostatné ma nezaujíma. Nikdy som nestretla niekoho ako je on. Nikdy som nestretla niekoho s takým dobrým srdcom a z tak dobrej rodiny. Je to taká úprimná osobnosť. Máme rovnaký zmysel pre humor. Nikdy som sa nenasmiala toľko, ako s ním."

Informácie pochádzajú z webovej stránky eonline.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu