Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ples podľa Rezešových: Odhalené vnady v provokatívnych výstrihoch!

Ženy z rodu Rezešovov vedia ako zaujať. Zobraziť galériu (6)
Ženy z rodu Rezešovov vedia ako zaujať.

KOŠICE – V sobotu večer sa otvárala plesová sezóna nielen v našom hlavnom meste, ale aj na opačnej strane republiky. Reprezentačný ples s názvom The Hilton Family si nenechali ujsť ani manželka podnikateľa Júliusa Rezeša – Eva a jeho sestra Eva Varholíková. Obe dámy zažiarili v odvážnych róbach, v ktorých vynikli ich prednosti!

V sobotu večer sa tancovalo aj v metropole východu - v Košiciach! Na jeden z prvých plesov tohtoročnej sezóny sa prišli zabaviť aj Eva Varholíková a Eva Rezešová - Džodlová. Najviac zvedavých pohľadov si v spomínaný večer bezpochyby užila práve prvá spomínaná, ktorá je sestrou košického podnikateľa. V šatách od návrhára Lukáša Kimličku sa jednoducho nedala prehliadnuť. A to najmä kvôli odvážnemu výstrihu.

Prítomní hostia si kládli otázku, či môžu za Evin bujný dekolt šikovné ruky plastických chirurgov. Ako nám kráska prezradila, silikónové prsia má už dávno. „Som matka po dvoch deťoch, nemám s tým žiadny problém. Je to jediná vec, ktorá je na mne vylepšená,“ povedala topkám Varholíková.

Napriek tomu, že z plesu odišla plavovláska už hodinu po polnoci, výborne sa zabávala. Spoločnosť jej robila kamarátka Natália, ale aj bratova manželka, Eva Rezešová - Džodlová. Tá sa tiež má čím pochváliť. V slávnostný večer si obliekla červené šaty od Jany Gavalcovej, v ktorých dokonale vynikli jej prednosti.

Reprezentačný ples The Hilton Family otvárali hostiteľ Július Rezeš spoločne s košickým primátorom Richardom Rašim. Moderátorom večera bol Filip Tůma. Hostí zabávalo zoskupenie Abracadabra so speváčkou Karolínou Majerníkovou či muzikálový spevák Vilo Csontos. Súčasťou programu boli aj skupina Gladiator a speváčka Ilona Csáková. Po polnoci vystúpil Pavol Habera.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu