Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krainová šokuje: Moderovala takmer nahá!

Simona Krainová na Elite Model Look šokovala priehľadnou róbou. Zobraziť galériu (9)
Simona Krainová na Elite Model Look šokovala priehľadnou róbou.

PRAHA – Rozbalila to! Relatívne čerstvá mamička Simona Krainová (38) ešte stále vie, ako dokonale zvýrazniť detaily predvádzanej róby. Na stredajšom finále Elite Model Look totiž nezaujala prítomných hostí iba ako moderátorka. Pohľady pútala aj vďaka priesvitnému topu, spod ktorého sa jej črtali obnažené prednosti.

Prsia ako na výstave! Aj takýto výsledný efekt mala na svedomí čierna kreácia, ktorou Simona ohúrila počas finálového večera modelingovej súťaže. Česká topmodelka svoje krivky prepožičala až piatim outfitom módnej značky Fendi. Najväčšiu pozornosť však upútala hneď v úvode. Dlhé a na prvý pohľad ponuré šaty totiž odhalili aj to, čo mala Krainová pod nimi. A podprsenka to veru nebola. Namiesto nej spod tenučkého materiálu vykúkali obrysy nahého poprsia.

Simona Krainová na Elite
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: isifa)

Spomedzi dvadsiatich finalistiek, ktoré šokovali vyziabnutými krivkami, si víťazstvo odniesla 14-ročná Slovenka Leona Hochelová a o štyri roky staršia Lenka Hanáková z Čiech. Práve na nízky vek súťažiacich zareagovala aj odvážna Krainová. „Je to hrozné, ale vďaka tohtoročným finalistkám si uvedomujem, že keď som ja začínala, mnohé z nich ešte ani neboli na svete,“ uviedla v rozhovore pre server iDNES.cz.

Medzi divákmi prestížnej súťaže sa v Jizdárne Pražského hradu objavilo viacero známych osobností zo šoubiznisu. Po prvýkrát od svadby do spoločnosti zavítala Alena Šeredová, o ktorej sa pošuškáva, že je tehotná. Zahliadnuť však bolo možné aj Danielu Peštovú. Tá však prišla bez partnera Paľa Haberu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu