Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Drahá Krainová: Státisíce za toto!

Simona Krainová počas fotenia reklamnej kampane. Zobraziť galériu (5)
Simona Krainová počas fotenia reklamnej kampane.

PRAHA – Zarába si telom! Modelka Simona Krainová (38) si naplno uvedomuje svoje kvality. Dokonalou figúrou sa totiž môže pochváliť aj napriek tomu, že už dávno nemá dvadsať. Nečudo, že za odhalenie svojich kriviek si blondínka často vypýta pekne mastný honorár!

Aj po pôrode má čo ukázať! Simona Krainová, ktorá koncom minulého roka priviedla na svet syna Maxa, je opäť vo forme. Počas uplynulého týždňa sa totiž znovu vžila do úlohy modelky a stala sa tvárou istej francúzskej automobilky. Za tento kšeft údajne zinkasovala poriadne vysokú odmenu!

„Som drahá... Vraj sa na mňa zamestnanci skladali celý rok,“ poznamenala so smiechom Krainová v rozhovore pre denník Aha!. Svojím tvrdením naznačila, že čiastka, ktorú dostala, určite nebola malá. Spomínaná automobilka však veľmi dobre vedela, prečo stavila na Simonu.

Krainovú obliekli do vypasovaných minišiat, ktoré jej odhaľovali stená. To však neboli jediné partie, ktoré blondínka ukázala. Hlboký výstrih sa postaral o to, že ani jej prsia sa nedali prehliadnuť. Navyše, stačila by chvíľka nepozornosti a modelka by ukázala viac, než pôvodne chcela.

Viac o Simone Krainovej nájdete TU:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu