Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Polonahá Krainová v krajkách: Podväzky a ruka v rozkroku!

Takto sa Simona Krainová objaví na stránkach kalendára. Zobraziť galériu (9)
Takto sa Simona Krainová objaví na stránkach kalendára.

PRAHA - Provokatívna! Simona Krainová (38) nafotila ako prvá spomedzi oslovených modeliek snímky do nového kalendára firmy na výrobu alkoholických nápojov. Jeho ústredným prvkom bude veľká posteľ. Mamička malého Maxa (1) na nej pózovala v čipkovanom negližé s podväzkami. Na jednom zábere si dokonca rukou sťahuje nohavičky!

V jubilejnom kalendári Stock 2012 sa tentoraz predstaví až šesť krások. Ako prvá si pred objektív ľahla Simona Krainová. Tvorcovia sa rozhodli prepojiť snímky pre jednotlivé mesiace veľkou posteľou vyrobenou na mieru. V tej sa bude fotiť každá jedna modelka.

Neprekvapí preto, že ich jediným oblečením bude luxusná bielizeň. A už Krainovej pózovanie naznačilo, že sa bude veru na čo pozerať. Blondínka ani po pôrode nestratila na príťažlivosti. Na fotografiách vyzerá poriadne dráždivo.

Bohužiaľ, obrázky Simony v sexi negližé a v provokujúcich pózach bude môcť vlastniť len hŕstka vyvolených. Kalendár je totiž nepredajný a je zberateľskou lahôdkou. Na ďalších záberoch sa objavia Alena Šeredová, Pavlína Němcová, Jitka Čvančarová, Iva Kubelková a Helena Zeťová.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu