Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krainovej trapas: Syna (1) zamkla v aute, zasahovať musela polícia!

Simona Krainová so synom Maxom. Zobraziť galériu (7)
Simona Krainová so synom Maxom.

BRATISLAVA – Nešťastná náhoda! Topmodelka Simona Krainová (38) sa v utorok popoludní vystrašila takmer na smrť! Svojho ročného syna Maxa zabuchla v aute. Vydesená mamička okamžite volala políciu a hasičov.

Populárna česká modelka Simona Krainová v utorok zažila poriadnu nepríjemnosť. Jej syn Max totiž zostal sám zamknutý v aute. Blondínka to však neurobila úmyselne, jednoducho omylom zabuchla kľúče vo vnútri vozidla.

Známej krásky sme sa spýtali, ako ku kurióznej situácii došlo. „Ja by som to  nerada rozoberala v médiách. Bola to nehoda, ktorá sa môže stať každej mame. Nič sa nestalo. Synček je v poriadku,“ povedala pre topky.sk Krainová. Ako však napokon priznala, nepríjemnosť ju vystrašila: „Keď sa pribuchli dvere a nešli otvoriť, veľmi som sa zľakla. No syn sa na tom náramne bavil.” 

Malému chlapčekovi sa pozdávala najmä prítomnosť privolaných policajtov a hasičov. Tí museli rozbiť okno na aute, aby ho mohli vyslobodiť. Bolo to  pre mňa veľmi stresujúce, ale bola to nešťastná náhoda. Len tým, že som to bola ja, tak sme vzbudili aj väčšiu pozornosť na ulici,“  uzavrela tému nepríjemného incidentu modelka. 

Zaujímavé pritom je, že práve kvôli starostlivosti o syna vraj ukončila Krainová spoluprácu s modelingovou agentúrou Elite, kde bola v podstate zamestnaná. Podľa Sašu Jányho mali so Simonou v poslednej dobe nezhody a úplne odlišné názory na vzájomnú spoluprácu. Blondínka bola totiž už rok viac mamou než modelkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu