Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slovenskou víťazkou Elite Model Look je 14-ročná Leona Hochelová

Slovenská víťazka Leona Hochelová Zobraziť galériu (4)
Slovenská víťazka Leona Hochelová (Zdroj: isifa)

PRAHA - Slovenskou víťazkou 20. ročníka česko-slovenského finále Elite Model Look sa stala 14-ročná Leona Hochelová. Spolu s 18-ročnou Lenkou Hanákovou z Českej republiky budú reprezentovať svoje krajiny na svetovom finále, ktoré sa uskutoční 6. decembra v Šanghaji. Informovala o tom webová stránka iDNES.cz.

Organizátori vybrali finálovú dvadsiatku, desať Češiek a desať Sloveniek, z viac než sedemtisíc uchádzačiek. Kritériá výberu boli výška viac ako 170 centimetrov a vek od 13 do 21 rokov. Čestným predsedom poroty sa stal herec Jiří Bartoška. Finalistky sa v stredu večer v Jazdiarni Pražského hradu predviedli v exkluzívnych módnych kolekciách od talianskeho návrhára Vita Dell´Erbu, španielskeho návrhára Jesusa Peira a slovenského módneho dizajnéra Lukáša Kimličku.

Prehliadku doplnili outfity z dielne českej návrhárky Denisy Novej. Podujatie moderovala modelka Simona Krainová, ktorá je zároveň ambasádorkou súťaže. "Nie som moderátorka, ani sa do tejto úlohy nestaviam, v podstate je mi to ukradnuté. Mojou úlohou je podporovať a hľadať nové dievčatá do modelingu. Vyhrala Slovenka, ktorú som vybrala ja, v tom je zmysel mojej práce. K moderovaniu snáď len toľko, že dúfam, že sa to dalo počúvať," povedala pre iDNES.cz. Krainová, ktorá počas večera vystriedala päť outfitov.

Pozrite si finalistky ELITE Model Look 2011

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu