Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Müllerova veľkolepá oslava 50-tky: Vrtuľník aj diamanty!

Richard Müller priletel vrtuľníkom a krstil pravými diamantmi. Zobraziť galériu (7)
Richard Müller priletel vrtuľníkom a krstil pravými diamantmi.

BRATISLAVA - Mega párty! V utorok sa Richard Müller (50) dožil životného jubilea. Pri tej príležitosti sa v luxusnom bratislavskom hoteli konala oslava spojená s krstom boxu so všetkými albumami, ktoré počas kariéry nahral. Exkluzivitu večierka potvrdil aj spevákov prílet helikoptérou. A nekrstilo sa ničím iným než pravými diamantmi!

Parádny večierok! V utorok oslávil Richard Müller svoje päťdesiate narodeniny. Na párty sa dostavil naozaj vo veľkom štýle - priletel helikoptérou na strechu hotela. Trochu exkluzivity dodala podujatiu aj moderátorka večera Tina, ktorá bežnými akciami sprevádzať nezvykne.

Ten najväčší luxus sa však ukázal pri krste exkluzívneho boxu so všetkými albumami, zriedkavými nahrávkami a raritami, ktoré spevák počas kariéry nahral. Kompletná zbierka nazvaná príznačne „VŠETKO“ obsahuje 25 nosičov spolu s 263 skladbami! Pokrstil ju samotný interpret, a to diamantmi!

Galéria: Richard Müller oslávil 50-tku krstom
Majiteľ šperkárskej firmy však spravil pre Müllera ešte viac. Dozvedel sa totiž, že spevák už predal milión nosičov so svojimi piesňami. Dal mu preto zarámovať zlaté CD, nad ktorým bolo z diamantov vytvorené číslo 1 000 000. „O tom som vôbec netušil. Naozaj som predal viac ako milión kusov? Musím si to ešte spočítať!“ zareagoval úradujúci Zlatý Slávik.

Ako sme sa však dozvedeli, potešili ho aj „obyčajnejšie” darčeky. Napríklad kytica od Marianny Ďurianovej. „Richard má veľmi rád červené ruže a dostal ich naozaj veľa. Ostatné pozornosti od priateľov ale veľmi neprezentoval,” prezradil nám zdroj z jeho blízkeho okolia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu