Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Müller na psychiatrii: Komplikácie... Zavaril televízii!

Richard Müller zrušil vystúpenie v televízii. Zobraziť galériu (5)
Richard Müller zrušil vystúpenie v televízii.

BRATISLAVA/KOŠICE - Nepríde! Richard Müller (50) je ďalším interpretom, ktorému verejnoprávna televízia venuje jeden večer v rámci programu Legendy popu. Problém však je, že spevák sa priameho prenosu nezúčastní. A štáb sa to dozvedel na poslednú chvíľu! Umelec sa momentálne nachádza v Košiciach, kam vycestoval za svojou psychiatričkou. Topky.sk zisťovali, či práve s týmto nesúvisí jeho neúčasť v relácii.

Richard Müller sa už niekoľko dní nachádza na psychiatrickej klinike v Košiciach. Jeho manažér sa vyjadril, že ide len o preventívnu návštevu. Situácia sa však skomplikovala. Podľa našich informácií na tom spevák nie je dobre a odriekol účasť v programe Legendy popu.

Vo verejnoprávnej televízii tak vypukla panika. Piesne sú už totiž naskúšané a výmena za inú legendu nepripadá do úvahy. „Na poslednú chvíľu sa kvôli jeho neprítomnosti prerábal scenár,” prezradil nám náš zdroj. Ako sme sa dozvedeli, moderátor Milan Zimnýkoval narýchlo vycestoval na východ republiky, aby so spevákom nakrútil niekoľko vstupov do relácie.

Pred kamerami vraj Müller otvorene porozprával o svojom stave spojenom s maniodepresiou. Jeho manažér Adnan Hamzič však ako jediný problém pre topky uviedol zápal pľúc. „Nie je to ešte doliečené, preto musí mať pokoj. Mrzí nás to, tešili sme sa na tento program a na premiéru novej pesničky Útek. Žiaľ, človek mieni, Pán Boh mení,” napísal nám včera Hamzič do esemes správy. Viac sa možno diváci dozvedia v dokrútkach priamo od samotného  speváka.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu