Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sexi playmate Járová na Farme: Chľastá ako chlap!

Playmate Járová si pochutnáva na domácej pálenke rovno z fľaše. Zobraziť galériu (3)
Playmate Járová si pochutnáva na domácej pálenke rovno z fľaše.

BRATISLAVA – Chytila poriadnu slinu! Silikónová playmate Andrea Járová (27), ktorá súťaží v markizáckej šou Farma, si pobyt na statku poriadne užíva. Okrem flirtovania so súťažiacimi si dopraje aj poriadne množstvo alkoholu. Ten do seba leje ako krčmový štamgast.

Bývalá finalistka súťaže Miss Universe a zároveň playmate Andrea Járová, ktorá účinkuje v šou Farma, toho doposiaľ na obrazovkách Markízy veľa neukázala. Teda okrem dojenia kozy a silikónových implantátov, ktoré zaujali aj jej spolusúťažiacich. 

To sa však čoskoro zmení. Podarilo sa nám získať záber z nakrúcania, kde je vidno, že po pár dňoch strávených na statku už blondínka stráca ženské spôsoby. Ako dokazuje fotografia, v pití alkoholu si totiž môže pokojne merať sily s mužskými súťažiacimi. Járová nechcela zaostávať za chlapmi, tak si dopriala pálenku rovno z fľaše,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia šou.

Topky.sk sa snažili spojiť aj so samotnou playmate. Chceli sme vedieť, aký alkohol jej najviac chutí. Zaujímalo nás aj to, či sa už na farme musela zotavovať z „opice“. Blondínka však mala celý deň vypnutý telefón. Nereagovala ani na sms. To, akú má Andrea výdrž, si môžete pozrieť na fotografiách v našej galérii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu