Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Adela za Petrom nesmúti: Takto si užíva s jeho kamarátmi!

Adela Banášová s tanečníkmi a tanečnicami pri jazere. Zobraziť galériu (8)
Adela Banášová s tanečníkmi a tanečnicami pri jazere.

BRATISLAVA – Spamätáva sa z rozchodu! Adele Banášovej (30) len nedávno skrachoval vzťah s tanečníkom Petrom Modrovským (27). Hoci moderátorka momentálne prežíva pomerne emotívne obdobie, smútok sa usiluje zahnať letnými radovánkami. Zranené srdce si totiž lieči na slniečku a s partiou svojho bývalého!

Začala si užívať leto! Príjemné teplé počasie nenechalo chladnou ani Adelu Banášovú. Moderátorka si totiž predvčerom vychutnávala slnečné lúče pri jazere neďaleko Bratislavy. V okruhu kamarátov zabúdala na nepríjemné udalosti posledných dní.

Prekvapivé na zložení jej partie však bolo, že išlo väčšinou o tanečníkov a tanečnice z markizáckej šou Let´s Dance. Tí sú blízki najmä Modrovskému. Nechýbali Štefan Čermák, Natália Glosíková a Tomáš Antálek. Poslední dvaja spomínaní sú dokonca lektormi v Petrovej tanečnej škole.

Adela si pobyt pri jazere očividne vychutnávala. Kamaráti sa navyše postarali o to, že sa jej na tvári sem-tam objavil úsmev. Od moderátorky sme teda zisťovali, či sa už po bolestnom rozchode cíti lepšie. „Ďakujem za opýtanie. Mám sa OK,“ reagovala.

K tomu, akú dovolenku plánuje mimo Slovenska, sa Banášová nevyjadrila. Po predchádzajúcich skrachovaných vzťahoch však vždy niekam do zahraničia na pár dní vyrazila...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu