Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Adela po rozchode: Toto jediné ju teší!

Adela Banášová už nebude musieť jazdiť len na svojom starom aute (hore vpravo). Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová už nebude musieť jazdiť len na svojom starom aute (hore vpravo).

BRATISLAVA – Mala šťastie! Adele Banášovej (30) sa momentálne v milostnom živote príliš nedarí. Len nedávno jej totiž stroskotal vzťah s tanečníkom Petrom Modrovským (27). Aj napriek tomu má však moderátorka aký-taký dôvod na radosť. Auto, ktoré jej v máji ukradli, sa polícií konečne podarilo nájsť!

Náplasť na boľavé srdce! Začiatkom týždňa sa na verejnosti objavila informácia, že Banášová a Modrovský už netvoria pár. Spamätať sa z krachu viac ako dvojročného vzťahu zrejme pre oboch nie je vôbec ľahké. Avšak koncom týždňa sa moderátorke aspoň na chvíľu objavil úsmev na tvári. Luxusné auto, ktoré jej niekto pred pár týždňami ukradol, má opäť vo svojich rukách.

Informáciu o tom, že Banášová dostala automobil späť, nám potvrdila aj ona sama. „Áno našlo sa. Volali mi z polície,“ povedala. Čo sa týka škôd, nie je to príliš vážne. „Je pojazdné. Niečo v ňom ostalo, niečo ukradli, ale šamanský prívesok ostal,“ dodala moderátorka.

Práve týmto talizmanom sa tesne po krádeži vyhrážala zlodejom. „Je zakliaty. Človek, ktorý ho ukradne, tak mu celá rodina ochorie. Viem, aj na akú chorobu, takže keď bude hospitalizovaný, viem, kto to je,“ povedala vtedy so smiechom.

Či sa na úspešnom nájdení auta podieľal viac magický prívesok alebo šikovnosť policajtov, nevedno. Isté je, že Adela svojho tátoša dostala späť. „Dám ho do servisu a ďalej uvidím,“ uzavrela Banášová.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu